Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Напусна ни Принс

Четвъртък, 21 Април 2016 / Под прожектора
6512
  • rollingstone.com

57-годишният музикант е открит мъртъв в имението си

 

Музикантът, който беше само на 57-годишна възраст, е открит мъртъв в имението си Paisley Park в Минесота - само няколко дни след последния си концерт, съобщиха световните агенции.

Преди шест дни Принс беше настанен в болница заради тежък грип. Музикалната икона се появи на концерт в събота и каза на феновете си "Изчакайте няколко дни преди да се молите", съобщи "Дейли Мейл".

Принс Роджърс Нелсън (Prince Rogers Nelson) става известен през 1980-те и началото на 1990-те години. Има седем награди Грами, един Златен глобус и един Оскар. Включен е в Залата на славата на рокендрола през 2004 година. Списание Rolling Stone класира Принс на 28-мо място в списъка на 100-те най-полурярни артисти на всички времена.

 

 

Певец, композитор, мултиинструменталист и продуцент, Принс има заслуга за почти всеки аспект от съвременния музикален пейзаж, изразиха скръбта си в Twitter много от неговите колеги. 

Поклон!

 

 

 

"Life is just a party and parties weren't meant to last"

Prince

 

 

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Принс, музика, Роджър Нелсън, имение, грип

StreetView

В Старо Железаре известните делят дувар с обикновените хора

Вторник, 31 Юли 2018 / Места
  Живописният проект е дело на Венцислав Пирянков и съпругата му Катажина   Художниците Катажина и Венцислав Пирянков заедно със студенти от Познан превърнаха пловдивското село Старо Железарев дом на световни знаменитости. Вече година по стените на старите къщи и огради световни [...]

Резерватът Селъс в Танзания

Понеделник, 14 Август 2017 / Места
Едно от най-ценните места от дивата природа е сред застрашените обекти на ЮНЕСКО заради бракониерския лов на слонове и носорози   Резерватът Селъс е едно от последните места със запазена дива природа в Африка. Той е дом на голям брой слонове, гепарди, крокодили, хипопотами и диви кучета [...]