Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Напусна ни Принс

Четвъртък, 21 Април 2016 / Под прожектора
6428
  • rollingstone.com

57-годишният музикант е открит мъртъв в имението си

 

Музикантът, който беше само на 57-годишна възраст, е открит мъртъв в имението си Paisley Park в Минесота - само няколко дни след последния си концерт, съобщиха световните агенции.

Преди шест дни Принс беше настанен в болница заради тежък грип. Музикалната икона се появи на концерт в събота и каза на феновете си "Изчакайте няколко дни преди да се молите", съобщи "Дейли Мейл".

Принс Роджърс Нелсън (Prince Rogers Nelson) става известен през 1980-те и началото на 1990-те години. Има седем награди Грами, един Златен глобус и един Оскар. Включен е в Залата на славата на рокендрола през 2004 година. Списание Rolling Stone класира Принс на 28-мо място в списъка на 100-те най-полурярни артисти на всички времена.

 

 

Певец, композитор, мултиинструменталист и продуцент, Принс има заслуга за почти всеки аспект от съвременния музикален пейзаж, изразиха скръбта си в Twitter много от неговите колеги. 

Поклон!

 

 

 

"Life is just a party and parties weren't meant to last"

Prince

 

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Принс, музика, Роджър Нелсън, имение, грип

Street of Hope

Синът ми не е моя собственост, за да решавам аз

Сряда, 18 Септември 2019 / Родители
За мен е важно да виждам радостта в очите му и вдъхновението в сърцето му   Синът ми се нуждаеше от нов панталон... Разглеждаме десетките закачалки с най - обикновени спортни, меки панталони и той казва: - Искам този! - Добре, както искаш! Все пак разгледай и другите, тези цветове са до [...]

Парк в училището или училище в парка

Сряда, 04 Септември 2019 / В клас
Ново училище с модерна зелена сграда отвори врати в София    Фотоволтаична система, пречиствателна станция за питейна вода, килим в класната стая и антибактериални настилки – новооткритото BRITANICA Park School е в сграда от ново поколение и обещава образование от нов тип. То [...]