Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Напусна ни Принс

Четвъртък, 21 Април 2016 / Под прожектора
6961
  • rollingstone.com

57-годишният музикант е открит мъртъв в имението си

 

Музикантът, който беше само на 57-годишна възраст, е открит мъртъв в имението си Paisley Park в Минесота - само няколко дни след последния си концерт, съобщиха световните агенции.

Преди шест дни Принс беше настанен в болница заради тежък грип. Музикалната икона се появи на концерт в събота и каза на феновете си "Изчакайте няколко дни преди да се молите", съобщи "Дейли Мейл".

Принс Роджърс Нелсън (Prince Rogers Nelson) става известен през 1980-те и началото на 1990-те години. Има седем награди Грами, един Златен глобус и един Оскар. Включен е в Залата на славата на рокендрола през 2004 година. Списание Rolling Stone класира Принс на 28-мо място в списъка на 100-те най-полурярни артисти на всички времена.

 

 

Певец, композитор, мултиинструменталист и продуцент, Принс има заслуга за почти всеки аспект от съвременния музикален пейзаж, изразиха скръбта си в Twitter много от неговите колеги. 

Поклон!

 

 

 

"Life is just a party and parties weren't meant to last"

Prince

 

 

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Принс, музика, Роджър Нелсън, имение, грип

StreetView

Какво можем да научим от изолацията

Сряда, 26 Април 2017 / Приключения
Присъствието дори на един човек около вас отнема свободата ви   Искали ли сте някога да се върнете към по-прост живот, където няма телефони, телевизия, няма напрежение в работата и където не се сте заобиколени от хора и шум през цялото време? Един човек решил, че не просто иска, той наи [...]

Дойранското езеро – между две граници

Петък, 27 Юли 2018 / Места
В последните години македонската част на езерото е много популярна сред българите   Дойранското езеро, наричано още Гьола, разделя водите си между Гърция и Македония. Популярно място за почивка, езерото може и да се приеме за обединител между двете държави, които от години се опитват да [...]