Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Омая – място от приказките

Сряда, 07 Февуари 2018 / Места
536
  • omaya.bg
  • omaya.bg
1 / 2

 

Приказна природа сгушена в Славянската планина с две езерца. Гори и скали, които сякаш пазят от бури и ветрове седемте къщички направени от камък, глина и дърво. Но с всички съвременни удобства. Човек може да се пренесе в приказките, попадайки във ваканционното селище „Омая“, което е на около 20 км от Гоце Делчев между селата Нова Ловча и Гайтаниново.

 

 

Помещенията за настаняване на комплекса се отличават с индивидуален дизайн, включващ дърво, глина или камък.

 

 

В повечето къщички има елементи от дърво и всички са обзаведени с модерни мебели. Няколко от тях са с всекидневна, кът за хранене и кухненски бокс.

 

 

И двата водоема са зарибени така, че всеки турист може да се опита да улови пъстърва, сом или щука.

 

 

Естествено заведението в комплекса използва само екологични продукти и прясно дивечово месо. Удоволствието за почивка сред природата обаче си има цена.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Омая, Гоце Делчев, екоселище

StreetBoard

„Топлофикация София“ обеща обезщетения заради аварията

Петък, 10 Февуари 2017 / Истории от града
Все още не е ясно с каква сума ще бъдат компенсирани хората, но това ще стане със сметките за февруари    След като в последните дни в касите на столичната "Топлофикация" се извиха опашки от хора, очакващи да получат обезщетение за това, че останаха на студено и без топла вода, от [...]

Танци по улиците на София

Събота, 30 Юли 2016 / Истории от града
Можете да се научите да танцувате и да помогнете в организацията   От днес в продължение на 4 съботи до края на лятото всеки може да се научи да танцува по улиците на София. Проектът "Танцуваща София" ще превърне четири градски пространства в танцови площадки, на които всички желаещи ще [...]