Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Омая – място от приказките

Сряда, 07 Февуари 2018 / Места
935
  • omaya.bg
  • omaya.bg
1 / 2

 

Приказна природа сгушена в Славянската планина с две езерца. Гори и скали, които сякаш пазят от бури и ветрове седемте къщички направени от камък, глина и дърво. Но с всички съвременни удобства. Човек може да се пренесе в приказките, попадайки във ваканционното селище „Омая“, което е на около 20 км от Гоце Делчев между селата Нова Ловча и Гайтаниново.

 

 

Помещенията за настаняване на комплекса се отличават с индивидуален дизайн, включващ дърво, глина или камък.

 

 

В повечето къщички има елементи от дърво и всички са обзаведени с модерни мебели. Няколко от тях са с всекидневна, кът за хранене и кухненски бокс.

 

 

И двата водоема са зарибени така, че всеки турист може да се опита да улови пъстърва, сом или щука.

 

 

Естествено заведението в комплекса използва само екологични продукти и прясно дивечово месо. Удоволствието за почивка сред природата обаче си има цена.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Омая, Гоце Делчев, екоселище

StreetBoard

Времето изтича: Очаква ни война за ресурси

Неделя, 28 Юли 2019 / Общество
  Затоплянето на Земята в последните 150 години е безпрецедентно в историята   На остров Шпицберген са открити повече от 200 мъртви елени. Причината за смъртта на животните е гладът, причинен от недостига на храна поради изменението на климата в архипелага Свалбарг, съобщават учен [...]

Борисов призова ЕС да свали визите за Турция

Петък, 26 Август 2016 / Общество
Борисов пак влиза в роля на посредник на диалога между Турция и Европейския съюз    От Истанбул силно наплашеният български премиер Бойко Борисов призова лидерите на ЕС да свалят визите за турските граждани заради опасността мигрантска вълна да залее България и Гърция, обобщава нов [...]