Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Пуканки от Скарлет

Четвъртък, 20 Октомври 2016 / Под прожектора
899
  • dariknews.bg

Скарлет Йохансон открива заведение с нетрадиционни рецепти за пуканки 

 

Холивудската актриса Скарлет Йохансон открива заведение за пуканки в гастрономическата столица на света - Париж, съобщи АФП. В него обаче няма да се предлагат просто пуканки, а екзотични ястия, поднесени от самата актриса.

Заведението ще бъде открито в събота, а първите му посетители ще могат да опитат и пуканки с трюфели, пармезан и градински чай. А ако и останалите сладки и солени предложения в менюто се харесат на клиентите, Йохансон се надява да отвори заведения и другаде.

Екстравагантната идея хрумнала на актрисата и на съпруга й Роман Дурак. За да реализира мечтата си, двойката се е обърнала към известния нюйоркски шеф-готвач Уил Хоровитц, който помогнал за изготвянето на нетрадиционните рецепти. Всички те ще се приготвят на място, като сред тях, например, са пуканки с морска сол и зехтин, както и с ягоди и сметана. В момента във френската столица се наблюдава тенденцията към популяризиране на американската кухня и близо 70% от ресторантите включват елементи от нея в менюто си, съобщава АФП. 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Скарлет Йохансон, ресторант, пуканки

StreetBoard

Забрана за паркиране в центъра ще чисти въздуха в София

Вторник, 16 Януари 2018 / Общество
Гражданите пък ще ползват градския транспорт с билети от 1 лев   Вместо скъпа синя зона за паркиране, Столичната община ще въведе забрана за паркирането в дните, в които има прогноза за превишение на фините прахови частици във въздуха. При прогноза за замърсяване на въздуха с фини прахо [...]

Децата войници и изгубените поколения

Вторник, 23 Август 2016 / Общество
Не, те не са джихадисти, те са жертви    Когато преди две години посетих един от бежанските лагери в Ербил, Иракски Кюрдистан, ми направи впечатление нещо особено – масово се виждаха само деца, младежи и много възрастни хора. Рядкост беше да се види мъж или жена на 30-50 годи [...]