Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Пуканки от Скарлет

Четвъртък, 20 Октомври 2016 / Под прожектора
1126
  • dariknews.bg

Скарлет Йохансон открива заведение с нетрадиционни рецепти за пуканки 

 

Холивудската актриса Скарлет Йохансон открива заведение за пуканки в гастрономическата столица на света - Париж, съобщи АФП. В него обаче няма да се предлагат просто пуканки, а екзотични ястия, поднесени от самата актриса.

Заведението ще бъде открито в събота, а първите му посетители ще могат да опитат и пуканки с трюфели, пармезан и градински чай. А ако и останалите сладки и солени предложения в менюто се харесат на клиентите, Йохансон се надява да отвори заведения и другаде.

Екстравагантната идея хрумнала на актрисата и на съпруга й Роман Дурак. За да реализира мечтата си, двойката се е обърнала към известния нюйоркски шеф-готвач Уил Хоровитц, който помогнал за изготвянето на нетрадиционните рецепти. Всички те ще се приготвят на място, като сред тях, например, са пуканки с морска сол и зехтин, както и с ягоди и сметана. В момента във френската столица се наблюдава тенденцията към популяризиране на американската кухня и близо 70% от ресторантите включват елементи от нея в менюто си, съобщава АФП. 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Скарлет Йохансон, ресторант, пуканки

StreetInside

Децата с аутизъм и телепатията

Сряда, 11 Октомври 2017 / На предела
Изследване показва, че те може би притежават свръхестествени способности    Ако някога сте били заобиколени от деца аутисти, тогава може би знаете колко различни са те. Трудно е да се определят и категоризират симптомите на аутизма обаче, защото той има различни спектри. Някои [...]

Основни въпроси при психодиагностичната анамнеза

Събота, 05 Март 2022 / На предела
Както ви обещах, сега ще ви предложа доста пълен регистър от въпроси при една разширена психодиагностична анамнеза. Тези въпроси са структурирани и представени по следната последователност на основните пет теми на анамнестичното изследване: 1. Симптоматика 2. Ситуация 3. Структура на лично [...]