Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Скарлет Йохансон е най-добре платената актриса

Петък, 17 Август 2018 / Под прожектора
256
  • Black Widow

 

„Форбс“ обяви класация за доходите в киноиндустрията през последната годинаАмериканската актриса Скарлет Йохансон е спечелила 40,5 млн. долара между юни 2017 и юни 2018 година и по този начин се е превърнала в най-високоплатената актриса в света, показва класацията на сп. „Форбс“.

Доходите на Йохансон са най-вече от ролята на руска шпионка във филма „Черната вдовица“ от хитовата поредица “Отмъстителите“.

Второто място в класацията е за Анджелина Джоли с 28 млн. долара, което се дължи на хонорара и за филма „Господарка на злото 2“, който предстои да излезе по кината.

Звездата от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън отстъпва едно място назад в сравнение с миналата година като доходите ѝ се равняват на 19,5 млн. долара. Миналата година тя спечели 22,5 милиона.

Класацията продължава с носителката на Оскар Дженифър Лоурънс с 18 милиона долара, Рийз Уидърспуун с 16,5 милиона долара, Мила Кунис с 16 милиона долара, Джулия Робъртс с 13 милиона долара, Кейт Бланшет с 12,5 милиона долара, Мелиса Маккарти с 12 милиона долара и Гал Гадот с 10 милиона долара.

Общо десетте най-високоплатени актриси в света са заработили през последната година 186 милиона долара.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Скарлет Йохансон, Черната вдовица, Форбс

StreetBoard

Мозайка от бутилки в нов рекорд на Гинес

Неделя, 12 Март 2017 / Истории от града
Тя беше създадена от 550 служители на световна компания   Повече от 550 служители от системата на Кока-Кола в България взеха участие в създаването на най-голямата фигура от стъклени бутилки. Постижението им беше официално вписано в „Книгата за рекордите на Гинес“, съобщиха о [...]

Нов опасен наркотик навлиза у нас

Сряда, 18 Октомври 2017 / Общество
В медицината се използва като обезболяващо за онкоболни и действа 100 пъти по-силно от морфина   "На пазара се появяват по-силни наркотични субстанции. Такива например са синтетичните опиоиди като фентанил, които са аналог на хероина, но са много по-силни и крият висока опасност от свръ [...]