Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Годината на Металния вол - трудът ни ще бъде възнаграден

Четвъртък, 11 Февуари 2021 / Стил
132
  • unsplash.com

Това е идеалното време да насочим поглед към отношенията си

 

2021 ще е годината на Металния вол според китайския календар. Тя настъпва на 12 февруари 2021 г. и продължава до 31 януари 2022 г.

Волът е вторият знак от китайския зодиак. Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022) . Ако сте родени в някоя от годините 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г, то вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик.

 

Волът е усърден и упорит

 

Волът действа методично и последователно.  Затова и 2021 ще е година, в която усърдната работа ще бъде възнаградена. Щастливи и успели ще са онези, които полагат много усилия.

Волът не обича да е център на внимание и предпочита действията му да говорят вместо него. Вярва, че всеки трябва да върши онова, за което е поел отговорност и да не прекрачва предварително начертаните граници. 

Волът е много романтичен, но не обича показността. Макар да окъпва с внимание и жестове човека до себе си, почти никога не го прави пред публика.

 

Трудът ще бъде възнаграден

 

На късмет по отношение на парите ще се радват онези, които не спират да полагат усилия. Също така ще усетим изцяло тежестта на нашите отговорности и ще е необходимо да удвоим усилията си, за да постигнем желаното.

Според китайския зодиак годината на Вола ще носи късмет и е идеално време да насочим вниманието си върху взаимоотношенията си с другите хора.

През тази година според зодиака не се очакват катастрофални събития, така че може да се смята, че годината ще е подходяща за икономическо възстановяване, за дългосрочни инвестиции.

Металният вол ще е подходяща година и за въвеждане на ред в семейния живот. Ако у дома цари мир, всичко се подрежда. През 2021 г. всички проблеми ще се решат с дисциплина.

Кулминацията на тази година ще бъде през есента. Тогава Ин енергията се усилва. Есента носи със себе си загуба на енергия и намаляване на динамиката. През този период Волът става по-сух и твърд, както във физически, така и в духовен план.

При всички народи Волът или Бикът е верният помощник на човека. Той носи на гърба си тежък товар, като овладява девстената земя и винаги се движи напред.

Той е символ на пасивната мъдрост, несигурност и недостъпност.

 

Вижте още:

2020-та: Годината на плъха и новото начало

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Китайска нова година, Метален вол,

StreetBoard

Повечето хора застраховат кредитите си

Вторник, 11 Април 2017 / Общество
Над 87% от българите искат да се подсигурят срещу безработица и временна нетрудоспособност   Банките и нефинансовите компании отново започнаха активно да отпускат кредити, но потребителите вече са доста по-предпазливи в обвързването си със заем или стока на изплащане. Над 87% от получ [...]

Над 13 хил. атентата са били извършени за година

Четвъртък, 24 Август 2017 / Общество
През 2016 година жертвите на терористични атаки са 34 000     Над 13 400 терористични акта по света са били извършени през 2016 г., което е с 9 процента по-малко в сравнение с 2015 г., съобщава Франс прес, цитирана от БТА. В тях са загинали над 34 000 души. Данните са на изследов [...]