Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Децата на дъгата

Вторник, 31 Януари 2017 / На предела
6415
 • learning-mind.com

 

Това е третото поколение от специални деца, които са на земята, за да помогнат на човечеството да се излекува и да се развие

 

Децата на дъгата започнаха въплъщението си около 2000 година, въпреки че някои са родени по-рано. Това означава,че много от тях вече са в юношеските си години и започват да оказват по-силно  влияние върху света.

Каква е разликата между децата на дъгата, кристалните деца и децата индиго?

Децата индиго са родени основно през 70-те и в началото на 80-те години и идват като духовни воини, за да разрушат системите, които не работят, и да изчистят пътя за следващото поколение от воини на светлината. Индиго хората имат войнствен дух, защото тяхната колективна цел да променят старите структури като правителства, бизнес, образователни и правни системи.

Една от най-благодатните характеристики  на децата индиго е тяхната честност. Те живеят със силен кодекс от ценности и инстинктивно виждат през лъжите и манипулациите.

За разлика от тях, кристалните деца са блажени и уравновесени. Те могат да имат епизодични избухвания, но като цяло обичат мира и прощават. Те също така са нежни, чувствителни, съпричастни и творчески личности. Тъй като кристалните деца са много чувствителни, много от тях  избират да не ядат месо (животни). Те също имат близка връзка с природата, имат интерес към камъни и кристали. За съжаление, чувствителните кристални натури са склонни към алергии и обриви. Други отличителни техни характеристики са спомените им от минали животи.

Обикновено Децата на дъгата са децата на кристалните възрастни. Те са тук, за да изградят това, което предишните индиго поколения са започнали.  Названията Индиго, Кристални и Деца на дъгата, са дадени на три поколения, основани на цвета на аурата и енергийните модели.

 

Как да ги разпознаем

 

Децата на дъгата се наслаждават на цветовете и в търсенето на себе си се насочват към цветна обстановка и дрехи в ярки цветове. Те са изпълнени с енергия и ентусиазъм творчески натури. Имат способността да „четат” чувствата на хората.  Природни лечители, които имат способността да показват това, от което се нуждаят.

Децата на дъгата носят радост и хармония на техните семейства с големите си сърца, прощаваща природа и сладък темпераменти. Те нямат зъб на никого и бързо се връщат към слънчевия си характер, ако някой ги разстрои.

В ранна възраст тези деца са способни да изразяват нуждите и желанията си. Те са силно волеви и имат силна индивидуалност. Това означава, че може да ги възприемаме като нетърпеливи и инатливи. Истинската причина за това обаче е, че разбират собствените си нужди толкова добре, че отказват да се задоволят с нещо друго.

Децата на дъгата се радват на първото си въплъщение. Това означава, че нямат карма. Поради това, те са в състояние да се насладят на живота на земята без абсолютно никаква привързаност към миналото си. Това също така обяснява защо те имат толкова силна енергия  -  те нямат блокажи или кармични остатъци, с които да се справят. Тези деца не се нуждаят от хаоса или от предизвикателства, за да се балансира кармата им, те са в състояние да избират мирни и добри семейства, в които да се родят. Те често избират да живеят с кристални или индиго възрастни.

 

Черти на Децата на дъгата

 

 • - Обичат всички и са напълно безстрашни
 • - Имат много силна воля и индивидуалност, може да бъдат описани като инати
 • - Имат изключително висока енергия
 • - Силно чувствителни към цветовете и цветовите вибрации
 • - Страстни творци
 • - Кипят от ентусиазъм за всичко в живота
 • - Очакват моментално това, от което се нуждаят
 • - Имат лечителски способности, които показват от много ранна възраст
 • - Телепати са
 • - Често избират кристални възрастни за свои родители
 • - Не са се прераждали досега
 • - Нямат карма
 • - Не избират проблемни семейства

 

Много от нас не са сигурни дали са точно индиго, кристални или някакъв друг тип от „воините на светлината”. Но фактът, че ни е грижа за света и искаме да донесем светлина и любов, означава, че всички имаме своята важна роля в него.  Ние сме тук като отбор да покажем нов начин на мислене и съществуване. В крайна сметка, ние сме тук, за да повишим енергията на планетата и да подготвим света за ново съзнание, където омразата и страха ще бъдат победени от светлината и любовта.

 

Източник: learning-mind.com

 

Първа част: Различните поколения "духовни воини" 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Деца на дъгата, деца индиго, кристални деца, енергия

Street of Art

За нещотърсачите, които не страдат от лунички

Събота, 21 Май 2016 / Под прожектора
Честит рожден ден на Пипи и честит празник на всички, които обичат детето в себе си!   "Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите." Това е една от най-популярните реплики на Пипи, която макар да не празнува юбилей, дн [...]

Как се опазват старите книги

Сряда, 14 Септември 2016 / Под прожектора
Националната библиотека стартира кампания за набиране на средства за закупуване на специална камера за дезинфекция на ценни документи Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” стартира кампания за набиране на 50 хиляди лева за закупуване на камера за дезинфекция по ме [...]