Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Различните поколения „духовни воини”

Понеделник, 30 Януари 2017 / На предела
4480
  • pixabay.com

Индиго хора се раждат много години преди да се заговори за особеностите на тези деца, но всяка следваща генерация е по-съвършена

 

Индиго децата са различни от останалите, често имат проблеми в общуването и ги обединява задачата да помогнат в духовното пробуждане на света.  Това е тежка задача, особено за по-ранните "издания", защото те трябва да разрушат стереотипите, а това е свързано с много проблеми, твърде често са неразбрани, самотни, особени. Всяко следващо поколение индиго трябва да постави основата за надграждане от идващите след него, като изследователите ги разделят на три основни типа - Индиго, Кристални и Деца на дъгата. Индиго се използва като обобщаващо понятие, като наименованието идва от цвета на аурата и общите особености на тези хора. 

Един от най-известните изследователи на феномена New Age е Лори Джонсън, която е изследвала различните поколения почти научно и ги разделя на пет типа според периода на раждането им.

 

Поколението Алфа

 

Първото поколение включва деца, родени в периода от 1958 до 1968 година. Тяхната аура е тъмно синя, със зелени и лилави сенки. През ранното си детство те чувстват че са различни, както и че не принадлежат на мястото, държавата или родителите си. Причините за тази разлика винаги са били неясни и така и не намират задоволително обяснение. Периодът на пробуждане на Алфа генерацията е от 1986 до 1996 година.

 

Поколението Бета

 

Това са хора, родени между 1968 и 1978 година. Цветът на аурата им е синьо-зелено-пурпурен. Периодът на събуждането им е между 1996 и 2006 година.

Типична черта и за двете генерации е, че те изглеждат много по-млади отколкото са действително.

 

Поколението Гама  

 

Това е третото поколение деца индиго, родени между 1978 и 1988 година. Те са първите с минимално защитно поле. Аурата им обикновено е лилава с отблясъци от друг цвят, или с кристални блясъци. Периодът на тяхното интелектуално събуждане е между 2006 и 2016 година.

 

Поколението Делта

 

Това са децата, родени между 1988 и 1998 година. Една от характеристиките на петата генерация е чистият индигов цвят на аурата.  Това поколение е твърде чувствително и има нужда от много помощ. Тези хора са свръхактивни и доста общителни. Харесва им да показват на света кои са те наистина и често го правят с огромно самочувствие. Предпочитат средата около тях да е в сини и лилави цветове и харесват бавна музика.  Те избягват претъпкани пространства и всичко, което ги изнервя.

Поколението Делта преживява наистина трудно тейнейджърските си години. Много от тези деца мислят, че нещо в тях е сбъркано, те може да се забъркат с наркотици или имат склонност към самоубийство. Най-доброто лекарство за тях е природата и е добре да прекарват сред нея възможно най-много време.

Периодът на съзряване и духовно събуждане е между 2016 и 2026 година.

 

Поколението Омега

 

Децата, родени между 1998 и 2008 година, принадлежат към Омега индиго поколението. По общо мнение това е последната „чиста” индиго генерация. Децата, родени като Делта или Омега, също са наричани Кристални деца заради особено яркия, кристален цвят на аурата. Тези деца са много уязвими от различни дерматологични проблеми, алергии и болести (по-специално на горните дихателни пътища заради силното замърсяване на околната среда). Също така, голяма част от тях са определяни като аутисти или страдат от Синдром на Аспергер (синдромът на малкия професор). Аутизмът при децата е начин за самозащита от атаки и неврозите на външния свят.

Това поколение ще преживее своето духовно събуждане от 2026 до 2036 година.

 

Пробуждането на Индиго

 

За всички поколения индиго хора процесът на пробуждане започва около 28-29-годишна възраст и продължава около 7 години и половина. „Тъмната нощ на пробуждането” е период, който определено може да се нарече труден, защото това е финалното връщане на индиго човека към неговата мисия в живота. Този период е пълен с трудни проблеми и различни предизвикателства. В зряла възраст (37-39) започва възстановяване и развитие на менталните способности. Дотогава човекът има достатъчно време да се научи да се доверява на психичните си сили без да се плаши или да се опитва да споделя преживяванията си с останалите.

Тези вътрешни преживявания могат да включват:  ясна представа, насочване и вътрешна комуникация с духовния свят; идентификация на мисли, чувства и намерения на другите; разбиране на паралелните нива на реалността; истински поглед върху природата на времето.

Децата на Кристалните хора пък са Децата на дъгата. 

 

Следва продължение 

 

Източник: learning-mind.com

 

Вижте още: 

Лилави хоризонти 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

духовни воини, деца индиго, кристални деца, поколения

Street of Art

Късмети за новогодишната баница

Събота, 31 Декември 2016 / Хранене и Здраве
    За здрава и щастлива година!     В някогашната традиция късметите не са били написани, а „наречени“ с различни предмети, дрянови клонки, бобчета, копчета и т.н, а баницата е била питка, но традицията повелява да си пожелаем хубави неща и да видим какво [...]

Ози Озбърн ще представи новия си албум по необичаен начин

Неделя, 09 Февуари 2020 / Под прожектора
Феновете чакат новите песни на Принца на мрака вече 10 години    Ози Озбърн обяви тату събитие, което ще се проведе на 20 февруари в 50 клуба и салони по целия свят в чест на излизането на новия албум на изпълнителя, съобщи NME. Феновете ще могат да слушат песни от диска Оrdinary [...]