Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Как да се погрижим за кожата си през есента

Понеделник, 16 Октомври 2023 / Стил
349
  • pixabay.com

 

Лятото свърши, а с него постепенно изчезва и красивият загар по кожата ни. И идва ред на малките несъвършенства и последствията от ултравиолетовите лъчи. Затова, ако не се погрижим навреме за кожата на лицето си, тя ще повехне, а бръчиците ще станат отново видими и дълбоки. Есента е сезонът, през който е необходимо да подхраним, регенерираме и хидратираме кожата си. Така ще премахнем негативните ефекти от силното слънце и ще се подготвим за студените зимни дни.

Усилията трябва да бъдат в три насоки: регенерация, хидратиране и укрепване. Регенерацията е подновяване на повърхностния кожен слой. За това помага редовното ексфолиране в домашни условия, леките пилинги за домашна употреба. Хидратацията с подходящи кремове и серуми ще върне влагата и тонуса на кожата.

Колкото по-студено става времето, толкова консистенцията на крема може да е по-плътна с увеличаване на есенциалните мазнини в него. Но кремът трябва да съответства на типа на вашата кожа.

На пазара има голям избор от хидратиращи кремове, подхранващи и укрепващи маски и терапии, съдържащи колаген и необходимите витамини за подхранване на кожата. Посетете Kuplio.bg, изберете подходящият промокод и купете всичко, от което се нуждаете, спестявайки пари. Става бързо и лесно.

С промокод покупките онлайн стават бързо и лесно. Необходимо е единствено редовно да следите голямото разнообразие от предлаганите отстъпки, които са организирани по категории, да изберете желания код и просто да го въведете в съответния онлайн магазин по време на вашата поръчка.

С Notino ваучер може да закупите изгодно маркова козметика и мъжки и дамски парфюми на Hugo Boss, Calvin Klein, Dior, Chanel, Dolce & Gabbana, Armani, Versace и други. Можете също да използвате в Notino ваучер за парфюми за дома и уреди за лична грижа. Ако искате да пазарувате наистина евтино, не пропускайте големите отстъпки по време на Notino Black Friday и купете желаните продукти на по-ниска цена.

 

*Външна статия 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Notino ваучер, kuplio.bg, промокод, кожа, козметика, красота

StreetInside

Вибрациите, които лекуват

Петък, 24 Август 2018 / На предела
Честотата 528 Hz се приема за съзидателната честота на природата и се смята, че може да променя ДНК   Като част от планетата, хората са свързани с информационната система на Земята и нейните вибрации. Никола Тесла пръв повдига темата за наличието на планетарен електромагнитен резо [...]

Учени наблюдават за пръв път образуване на планета

Вторник, 03 Декември 2019 / На предела
Явлението се наблюдава около младата звезда HD 141569A Учени изследвали протопланетарния диск на звездата HD 141569A от съзвездието Везни и открили, освен двата й известни досега сегмента, още един, разположен по-близо до звездата. Наблюденията показват възможно формиране на планетна систем [...]