Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Модерните мъжки якета през този сезон - всичко на едно място

Сряда, 23 Ноември 2022 / Стил
277
  • Сн. bolf.bg
  • Сн. bolf.bg
  • Сн. bolf.bg
  • Сн. bolf.bg
1 / 4

Бомбър якето отново се връща в гардероба, но с удължена и уголемена кройка

 

Якето е най-удобната връхна дреха за есента и зимата, която задължително присъства в мъжкия гардероб. Модните тенденции през този сезон предлагат разнообразие от цветове и модели, които можем да комбинираме както с костюм, така и с по-спортни и ежедневни дрехи.

През този сезон бомбър якето, навлязло в модата като предпочитаната дреха на военните пилоти и останало в нея почти 100 години, се завръща с по-удължена и леко oversize кройка. Най-голямото му предимство е, че то е подходящо за всеки тип фигура и се съчетава лесно с различен стил дрехи.

Коженото яке, съчетано с дънки, остава класика. То е идеалният избор за горна дреха през преходния сезон. Поради факта, че остава в гардероба сезон след сезон, е добра идея да инвестирате в модел от естествена кожа, съветват от bolf.bg, онлайн магазинът, в който може да намерите всичко от последните тенденции в модата за мъже.

През есен/зима 2022/2023 класическото червено остава модерно, актуални са наситените ярки нюанси на червеното - както по-светлите, така и по-тъмните. Дизайнерите отново залагат и на жълтото, в по-тъмните му варианти с нюанс на горчица. Есенно настроение излъчва и маслиненозеленото, което най-лесно може да комбинирате с черно.

Класическият за мъжката мода тъмносин цвят, обичан заради своята универсалност, се комбинира добре както с неутралните, така и с по-ярките нюанси. Вечното черно присъства и тази година, а лилавият цвят, който рядко срещаме в модата за мъже, през тази година също е актуален. Една от приятните цветни изненади за тази есен е карамеленият нюанс на кафявото, който се комбинира лесно с бяло и черно. Модерно е и неизменното сиво във всичките му нюанси.

Новите колекции на дизайнерите вече са на пазара, така че в магазините може да намерите богато разнообразие. Винаги може да надникнете в онлайн магазина на bolf.bg, където ще намерите подбрана селекция на най-актуалните модели. Особено когато сте решили да заложите на марково мъжко яке, е важно да го закупите от реномиран магазин, за да сте сигурни, че е оригинално и с високо качество.

 

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

мода, мъже, якета, дрехи, стил

Street of Hope

Минималната заплата на учителите става 760 лева

Сряда, 09 Август 2017 / В клас
Училищата ще могат да разпределят повече пари за допълнителни възнаграждения към заплатите на педагозите   Министерството на образованието е подготвило проект за промени в наредбата за нормирането и заплащането на труда, с който изпълнява обещанието на правителството за увеличение на уч [...]

Когато детето си удря главата

Петък, 21 Октомври 2016 / Родители
Къде се крият проблемите и какво можем да направим, за да помогнем   Детето не е получило нещо, което е искало и започва да удря главата си в стената. Естествено, първата реакция на родителите е да се притеснят и да потърсят причината за това. Причините обаче могат да са различни, а под [...]