Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Слънчев дом във воден резервоар

Неделя, 22 Януари 2017 / Стил
914
  • DailyMail

Имотът е преустройван в продължение на три години, а сега се продава

 

 

Излязъл от експлоатация воден резервоар е трансформиран в интересен скрит от очите дом с пет спални и огромен светъл атриум. Имотът се намира в курортния град Сидмут в английското графство Девън и се продава за £ 895 000, съобщава DailyMail.

 

 

Имотът е купен през 2008 година от Робърт и Ан Харди, които са инвестирали в преустройството му 800 000 паунда. Ремонтът продължил около три години.

 

 

Когато семейството купило резервоара, той стоял неизползван от пет години и водната компания го продала с разрешение да бъде превърнат в дом. 

 

 

Имотът е наречен  Резервоара и разполага с хол и дневна, кабинет, кухня  и трапезария, разположени около централен двор с покрита зона за сядане.

 

 

Оригиналните стени на  резервоара Woolbrook, които са 82 фута в диаметър, все още са видими от гаража и склада.

 

 

Семейство Харди инсталирали дренажна система, за да разпръснат дъждовната вода от двора и поставили изкуствена трева на покрива, като къщата почти се слива с природата.

 

 

Всички основни стаи са с изглед към централния атриум, осветен от слънцето.

 

 

Стаите са с двойни тавани и стъклени стени.

 

 

Имотът е уникален и първоначално е обявен за продажба през 2012 година за 1,25 млн. паунда. След като не успели да го продадат, семейство Харди са намалили цената. 

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Сидмут, резервоар, имот

StreetView

Молът в Световния търговски център

Четвъртък, 18 Август 2016 / Места
Вече работи и молът в Световния търговски център в Ню Йорк    15 години след атентата на 11 септември, който срина кулите близнаци, отвори врати и молът в новия Световен търговски център в Ню Йорк. В него са разположени над 100 магазина - от магазини за нови технологии като Епъл пр [...]

Австралия – животът се ражда от пепелта

Събота, 29 Февуари 2020 / Места
Снимките на фотографа Мъри Лоу обиколиха социалните мрежи, давайки надежда   Безпрецедентните пожари, които опустошиха почти цяла Австралия, унищожиха живота в огромни територии. Поне половин милиард животни и безброй дървета, растения и други живи същества са унищожени от началото на п [...]