Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тестват камиони край Лесново

Понеделник, 30 Май 2016 / Стил
772
  • logistika.bg

 

Традиционното Truck Show се провежда за шеста поредна година 

 

 

За шеста поредна година на летище Лесново ще се проведе уникалното Truck Show КАМИОНИ, съобщиха организаторите. Изложението събира на едно място тези, които предлагат специализирани превозни средства, както и продукти и услуги, свързани с тях, и потребителите на такава техника и услуги.

Шоуто предлага възможност не само да се видят на едно място камиони от всички официални вносители в България, но и да им се направи драйв тест по пистата на летището. Фирмите участници са осигурили и много награди за посетителите - те ще бъдат раздадени на томбола. 

 

 

Спектър на представяните продукти и услуги: камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета, лекотоварни автомобили, горива и масла, резервни части, консумативи, телематика и телекомуникации, лизинг и други материали и услуги, свързани с автомобилите за работа и автомобилния транспорт.

Достъпът до Truck Show КАМИОНИ е безплатен за професионалисти след съответна регистрация - предварително на специален сайт или на място.

Шоуто ще е отворено за посетители
на 2 юни 2016 г. (четвъртък) от 10 до 18 ч и
на 3 юни 2016 г. (петък) от 10 до 16 ч.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

камиони, изложение, тест драйв, Truck Show Камиони

StreetBoard

Влак се взриви в Хитрино

Събота, 10 Декември 2016 / Истории от града
Поне 5 души са загинали и десетки са ранени след избухването на цистерни с пропан бутан на гарата    Най-малко 5 души са загинали и 27 са ранени в резултат на взрив на цистерна на гарата в село Хитрино, Шуменско, съобщи БГНЕС. Трагедията се е разиграла тази сутрин на ж.п. прелеза о [...]

Роден във въздуха

Петък, 18 Август 2017 / Истории от града
Бебето, родено по време на полет, е с уникален акт за раждане   Малкият Николай от Пазарджик, който се роди на борда на самолет на Луфханза, вече има акт за раждане. Той е единствен и уникален по рода си за България, съобщи БНТ. Документът първоначално е съставен в българскот [...]