Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тестват камиони край Лесново

Понеделник, 30 Май 2016 / Стил
664
  • logistika.bg

 

Традиционното Truck Show се провежда за шеста поредна година 

 

 

За шеста поредна година на летище Лесново ще се проведе уникалното Truck Show КАМИОНИ, съобщиха организаторите. Изложението събира на едно място тези, които предлагат специализирани превозни средства, както и продукти и услуги, свързани с тях, и потребителите на такава техника и услуги.

Шоуто предлага възможност не само да се видят на едно място камиони от всички официални вносители в България, но и да им се направи драйв тест по пистата на летището. Фирмите участници са осигурили и много награди за посетителите - те ще бъдат раздадени на томбола. 

 

 

Спектър на представяните продукти и услуги: камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета, лекотоварни автомобили, горива и масла, резервни части, консумативи, телематика и телекомуникации, лизинг и други материали и услуги, свързани с автомобилите за работа и автомобилния транспорт.

Достъпът до Truck Show КАМИОНИ е безплатен за професионалисти след съответна регистрация - предварително на специален сайт или на място.

Шоуто ще е отворено за посетители
на 2 юни 2016 г. (четвъртък) от 10 до 18 ч и
на 3 юни 2016 г. (петък) от 10 до 16 ч.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

камиони, изложение, тест драйв, Truck Show Камиони

StreetBoard

Наистина ли държавата подкрепя бизнеса?

Четвъртък, 02 Април 2020 / Общество
За последните 2 седмици се регистрираха над 30 хиляди безработни   Държавният бюджет печели повече, ако изплаща 60% от осигурителния доход на служителите в частни фирми вместо обезщетение за безработица, изчисляват от Българската стопанска камара. От организацията представят изчисления [...]

2000 майки са се върнали предсрочно на работа

Понеделник, 25 Септември 2017 / Общество
В края на септември стартира и програмата, по която държавата ще осигури безплатни детегледачки за децата извън градините     Над 2000 жени са се върнали на работа преди да децата им да навършат една година, показват данните на социалното министерство, оповестени от министър Бисе [...]