Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тестват камиони край Лесново

Понеделник, 30 Май 2016 / Стил
518
  • logistika.bg

 

Традиционното Truck Show се провежда за шеста поредна година 

 

 

За шеста поредна година на летище Лесново ще се проведе уникалното Truck Show КАМИОНИ, съобщиха организаторите. Изложението събира на едно място тези, които предлагат специализирани превозни средства, както и продукти и услуги, свързани с тях, и потребителите на такава техника и услуги.

Шоуто предлага възможност не само да се видят на едно място камиони от всички официални вносители в България, но и да им се направи драйв тест по пистата на летището. Фирмите участници са осигурили и много награди за посетителите - те ще бъдат раздадени на томбола. 

 

 

Спектър на представяните продукти и услуги: камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета, лекотоварни автомобили, горива и масла, резервни части, консумативи, телематика и телекомуникации, лизинг и други материали и услуги, свързани с автомобилите за работа и автомобилния транспорт.

Достъпът до Truck Show КАМИОНИ е безплатен за професионалисти след съответна регистрация - предварително на специален сайт или на място.

Шоуто ще е отворено за посетители
на 2 юни 2016 г. (четвъртък) от 10 до 18 ч и
на 3 юни 2016 г. (петък) от 10 до 16 ч.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

камиони, изложение, тест драйв, Truck Show Камиони

Street of Hope

Причините за аутизма

Вторник, 13 Юни 2017 / Гласът на детето
Някои влияния на околната среда могат да увеличат или намалят риска от аутизъм при хора, които са генетично предразположени към подобни разстройства     Един от най-често задаваните въпроси след диагностициране на аутизъм е какво е причинило това разстройство? Знаем, че няма една [...]

Да говориш с картинки

Петък, 08 Юни 2018 / Гласът на детето
Алтернативни начини на комуникация при аутизъм   Детският аутизъм е вид генерализирано разстройство на развитието, което се определя от абнормно и/или нарушено развитие, възникнало преди 3-годишна възраст и проявяващо се в анормален тип функциониране в три области: на социалните взаимоо [...]