Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тестват камиони край Лесново

Понеделник, 30 Май 2016 / Стил
542
  • logistika.bg

 

Традиционното Truck Show се провежда за шеста поредна година 

 

 

За шеста поредна година на летище Лесново ще се проведе уникалното Truck Show КАМИОНИ, съобщиха организаторите. Изложението събира на едно място тези, които предлагат специализирани превозни средства, както и продукти и услуги, свързани с тях, и потребителите на такава техника и услуги.

Шоуто предлага възможност не само да се видят на едно място камиони от всички официални вносители в България, но и да им се направи драйв тест по пистата на летището. Фирмите участници са осигурили и много награди за посетителите - те ще бъдат раздадени на томбола. 

 

 

Спектър на представяните продукти и услуги: камиони, автобуси, ремаркета, полуремаркета, лекотоварни автомобили, горива и масла, резервни части, консумативи, телематика и телекомуникации, лизинг и други материали и услуги, свързани с автомобилите за работа и автомобилния транспорт.

Достъпът до Truck Show КАМИОНИ е безплатен за професионалисти след съответна регистрация - предварително на специален сайт или на място.

Шоуто ще е отворено за посетители
на 2 юни 2016 г. (четвъртък) от 10 до 18 ч и
на 3 юни 2016 г. (петък) от 10 до 16 ч.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

камиони, изложение, тест драйв, Truck Show Камиони

StreetBoard

Архитектурното наследство е в риск заради злонамерени собственици

Четвъртък, 07 Март 2019 / Общество
  Така отговори на критиките на Сметната палата културният министър Боил Банов   „В съвременното общество частната собственост е неприкосновена и това е един много сериозен въпрос, свързан с опазването на културното наследство, откъдето произтича същинският проблем. Има една [...]

Армия от безработни на фона на изчезващи професии

Сряда, 28 Февуари 2018 / Общество
Едно от пет деца, които сега се ограмотяват, ще работи професия, позната на родителите му   Едва 20 процента от децата, които в момента са в първи клас, ще работят професия, която съществува към момента. След 20-30 години за 20-30 процента от работната сила в световен мащаб няма да има [...]