Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Как да сбъднем желанията си

Понеделник, 04 Април 2016 / На предела
53499
  • Снимка: lifescriptdoctor.com

 

Това може да стане чрез мощна техника на проявлението, но трябва да внимавате какво си пожелавате

 

Визуализирай това, което искаш, виж го, почувствай го, повярвай в него. Направи своя психологически проект и започвай да строиш“ - Робърт Колиър

 

Вие вероятно сте чували че нашите мисли са материални, че всичко е енергия и, че трябва да внимавате какво си пожелавате. Няма нищо погрешно или страшно в желанието ви нещата да се случват в живота ви, вие просто имате нужда да знаете алгоритъма и физиката зад процеса на проявлението с цел да осъществите вашето желанието. Има много различни проявления, утвърждавания и закономерности на техниките на привличане. За някои те работят като чар и създаване на чудеса, обаче има и такива хора, които просто не могат да проявят това, което искат.

 

През годините на изучаване на висшите нива на съзнанието през духовната наука Infosomatics както и чрез провеждането на собствено проучване на други свързани със съзнанието практики, научих и тествах много различни творчески визуализации и техники на проявлението. Един от ключовете да проявите своите желания е да бъдете верен на себе си и да познавате реалността или физиката зад процеса на проявлението на желанията.

Докато събирах материали за уеб семинар на тема „Как да сбъднем желанията си чрез техниката на проявлението“, аз събрах много мощни техники на проявлението...Има една много интригуваща техника за проявяване на желанията, която бих искал да споделя с вас. Опитах я върху себе си с добри резултати и помолих няколко мои приятели да я тестват върху техните желания.

 

Наречена е „Чаша с вода“. Тя се основава на факта, че водата е мощен енергийно-информационен проводник и дори има лечебни свойства. Подобна техника на проявлението на желанията може да бъде открита в Метода Силва и в някои древни ритуали. Тя може наистина да отвори вашите вътрешни способности за изява, да ви помогне да разрешите различни проблеми и да ви даде енергиен тласък в постигането на нещо, което искате да осъществите в живота си.

По-просто казано тази техника добавя много енергия към вашите „утвърждения“ и помага да програмирате вашето тяло към проявява на вашите желания. За начало имате нужда от чист лист хартия и чаша вода – за предпочитане с добро качество.

 

 

Моля напишете вашето желание, което искате да се случи под формата на твърдение. Например, ако искате да привлечете партньор в живота си, тогава трябва да напишете нещо подобно „Аз съм на правилното място в правилното време да срещна моя перфектен партньор. Аз съм готов да дам любов и да получа любов. Аз съм готов да споделя моя живот с партньор, който ще ми помогне да реализирам моя пълен потенциал и също така ще е катализатор за неговата/нейната себереализация. Животът ми е изпълнен със страст и романтика“. Не трябва да използвате едни и същи думи в твърдението. Има много списъци с твърдения на различни теми, достъпни онлайн. Може просто да изберете областта, в която е желанието ви и да използвате твърдение, което съвпада в най-голяма степен с вашето желание, или да го напишете сами.

 

Целият този процес може да звучи глупаво, обаче „телата“ на вашите висши нива на съзнание имат нужда да чуят вашите нужди. По този начин те ще бъдат способни да синхронизират техните енергии с работата на вашия мозък и сърце с цел да ви покажат посоката, в която имате нужда да поемете, за да осъществите желанията си. Имайте предвид, че всички техники на проявление или творческа визуализация са просто мисловни шаблони, които ви дават шанс да взаимодействате с висшите нива на съзнанието по-ефективно, за да достигнете целите си.

 

След като сте избрали своите твърдения, като например да намерите нова работа, да привлечете пари за даден проект, върху който работите, или дори да са свързани със здравето, включително загуба на тегло, напишете ги на листа и ги закачете на чашата с вода. Можете и също просто да поставите чашата върху ръба на листа с утвърждението. Не правете списъка с утвържденията твърде дълъг, за да може лесно да го запомните. Ключът е във вашето намерение и в способността ви да се концентрирате върху това, което е описано във вашето твърдение.

 

 

Следващата стъпка е да активирате енергията в ръцете си. Един от простите начини да направите това е като разтъркате дланите си една в друга. Този прост трик активира енергийните потоци в ръцете ви. Сега, сложете дланите си отстрани на чашата с вода. Някои хора предпочитат да докосват чашата с ръцете си, докато за други е по-удобно да държат ръцете си на малко разстояние от чашата, което им дава възможност да почувстват енергийния поток между ръцете си.

 

Заявете утвърждението на глас или тихо наум (когато го казвате високо вие всъщност давате повече сила на твърдението, просто защото включвате гласа си в процеса на проява). Сега ярко визуализирайте това, което искате да се случи, докато се концентрирате в изпращането на вашата енергия през водата в чашата между ръцете ви. Вашата енергия се влива там, където е насочено вниманието ви. По този начин, когато съсредоточите енергията си върху чашата с вода, докато визуализирате вашето желание и казвате вашето твърдение, вие го зареждате с мисъл-формата на вашето желание. Помнете, водата е много силен енергийно-информационен проводник. Вие можете да зареждате водата толкова дълго, колкото ви е удобно, но не прекалявайте с това (обикновено до 2 минути са достатъчни). Сега, изпийте чашата с вода.

 

 

Можете да практикувате тази техника всяка сутрин или вечер, преди да си легнете. Както може би вече знаете, много лекари съветват да се пие поне една чаша вода всяка сутрин, след като се събудите. Лесно можете да направите тази техника за сбъдване на желанията част от сутрешните си навици или просто да я направите своя сутрешна медитация. Ако имате повече от едно желание, което искате да се сбъдне, тогава се използва отделна чаша за всяко желание и се уверете, че никой не пие от чашата, която използвате за техниката.

 

Ако искате да добавите повече сила на тази техника, направете списък с твърдения на новолуние и я правете в първите две седмици. По време на пълнолуние вие трябва вече да видите дали се движите в правилната посока към проявата на вашето желание. Някои пожелания може да отнемат до три месеца или дори повече в зависимост от тяхната сложност. Силата на вашето намерение и неговата синхронност с това, което вашето висше аз иска за вас, са ключови за тази техника. Можете да заредите водата с намерението си и когато я изпиете активирате цялото си тяло с това намерение (както може би вече знаете цялото ти тяло е около 60-75% вода, така или иначе). Сега цялото ви тяло е заредено с намерението и ще ви води към изявява желанието ви, ако сте готови да слушате и да действате. Тази техника е много мощна.

 

"Живото тяло не е нещо фиксирано, а преминаващо/леещо се събитие, като пламък или водовъртеж – самата форма е стабилна, а веществото е поток от енергия преминаваща от единия край и от другия." - Алън Уотс

Друго важно за тази техника на проявление е, че за да е успешна, трябва да сме реалисти. Вие можете, разбира се, да искате да спечелите от лотарията, но трябва да мислите за последствията. Трябва да носите пълна отговорност за вашите желания и за резултатите, които вашите мисли могат да донесат. Вашето емоционално и енергийно състояние е основно за успеха. Ако желаете нещо, от което наистина имате нужда и вашето желание е в границите на дадената ви мисия от вашето висше аз, тогава техниката „Чаша с вода“ наистина ще ускори процеса на проявление на вашето желание.

 

Не може винаги да имаш това, което искаш, но ако понякога се опитваш, може да откриеш, че си получил това, от което имаш нужда.“ Мик Джагър, Ролинг Стоунс

 

С насочването на вниманието ви и енергията между вашите ръце през водата в чашата вие локализирате и засилвате вашето намерение да привлечете това, което искате в живота си. Водата записва информацията, която изпращате. След като изпиете водата, енергийно-информационните частици се разпространяват в цялото ви тяло и настройват вашето морфологично поле към излъчване на намерението, което сте му дали. Ако сте нови в чувстването на енергията, не се притеснявайте, това ще дойде с практиката (има много техники, които могат да ви помогнат в усещането на енергията). Водата е много благороден елемент и тя лесно се повлиява от енергията, идваща от ръцете ви (дори вие да не я усещате все още).

 

Източник: lifescriptdoctor.com

 

Преводът и отговорността за него е на StreetWatch. Копирането на съдържанието без да посочите хиперлинк към страницата ни не е разрешено. 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

желания, проявление, енергия, чаша, вода

StreetView

Резиденциите на световните лидери

Неделя, 23 Април 2017 / Места
Това са едни от най-знаковите сгради в света   Освен дом на семействата на държавните глави са и място за правителствени заседания и официални посещения. Във всички тях има история и традиция, дори в скандално построения дворец на Ердоган, който показва добре характера на турския презид [...]

В Шри Ланка e домът на Буда

Събота, 19 Май 2018 / Места
Островът с форма на сълза  ще оправдае всичките ви представи за райско кътче   Безкрайни лазурни плажове, топъл климат, архитектура, разказваща история и домашна храна. Шри Ланка съчетава модерното и древното, девствената природа и историята на будизма.  Официално Демократиче [...]