Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Българската рокендрол банда DAILY NOISE CLUB ще свири на концерта на LORD BISHOP ROCKS в София

Събота, 05 Август 2017 / Под прожектора
315

Концертът е в София на 6 септември

 

Българската рокендрол банда Daily noise club и немската стоунър рок банда Audiofolf са специалните гости на концерта на американските рокери Lord Bishop Rocks в София на 6 септември 2017г. в Club Live & Loud, съобщиха организаторите IcreativeEvents.

Daily noise club имат зад гърба си почти двадесетгодишен стаж на сцената. Бандата е свирила на концерти и фестивали с Anthrax, Megadeth, Adam Bomb, Warrior Soul, Black Magic Six и много други. Държавите, през които са минавали турнетата на Daily noise club са Великобритания, Германия, Нидерландия, Франция, Белгия, Гърция, Сърбия, Хърватска, Унгария и други.

 

 

Audiowolf са стоунър / гръндж рок банда от Германия. Групата е създадена през 2012г. и има зад гърба си един дългосвирещ албум и няколко турнета из Европа.

 

 

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20ч., а концертът е са начален час 20:30ч.

 

Facebook събитие

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

DAILY NOISE CLUB, AUDIOWOLF, LORD BISHOP ROCKS, концерт София

StreetBoard

Европари за частни заплати...само за избрани

Сряда, 06 Април 2016 / Общество
    Социалното министерство разпредели 8 млн. лева за пет дни. А за два дни събра над 3700 кандидатури по програма за наемане на безработни     Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ е отличник по усвояване на европейските средства по традиция. [...]

Двойни глоби за превишена скорост

Четвъртък, 08 Декември 2016 / Общество
  Пияните шофьори ще остават без книжка за срок до 3 години   Двойно се увеличават и глобите за превишена максимална скорост. Водачи с над 0,5 до 0,8 промила алкохол в кръвта ще бъдат лишавани от правоспособност за 6 месеца. Това реши парламента, който гласува промени в Закона за [...]