Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Фил Колинс отново на сцената

Понеделник, 17 Октомври 2016 / Под прожектора
1223
  • prochetime.com

Британският музикант ветеран Фил Колинс обяви, че се завръща с турне идното лято

 

Фил Колинс се завръща на сцената след 10-годишна пауза, съобщи bTV. Музикантът ще изнесе концерти в Лондон, Париж и Кьолн през лятото на 2017 г..

През 2011 г. Колинс обяви, че се оттегля от сцената, тъй като заради заболяване вече не можеше да свири на барабани. Сега на барабаните 65-годишният музикант ще бъде заместен от 15-годишния си син Никълъс.

Звездата на Фил Колинс изгрява през 80-те години на миналия век като барабанист и вокалист на "Дженесис".

През 1981 г. издава първия си самостоятелен албум "Фейс валю".

65-годишният Колинс, сред чиито хитове са In The Air Tonight and Another Day In Paradise, говори открито за битката си с алкохолизма след последното му турне преди 10 години. „Спрях работа, защото исках да бъда баща на семейството си. За лош късмет, щом се оттеглих, семейството ми се разпадна… Тогава започнах да пия.”, каза Колинс на прес конференция в „Ройъл Албърт хол”, където ще стартира турнето му. „Живея с малките си деца и те искат да се върна, да направя нови неща и няма причина това да не се случи”.

През соловата си кариера Колинс е продал над 100 милиона албума, а други 150 милиона – с „Дженезис”. През последните години Колинс писа музика за песните към филма „Тарзан”. По-късно тази седмица на пазара ще излезе и автобиографичната му книга Not Dead Yet ("Още не съм мъртъв"). 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Фил Колинс, завръщане

StreetView

На гости на Ванга – пътуване към себе си

Понеделник, 16 Октомври 2017 / Места
За енергията на Рупите много е писано, но докато не я усетиш сам, не можеш да разбереш   Обикновено сме твърде заети, забързани и съсредоточени в проблемите си. Много често повече искаме от живота без да даваме. И тогава попадаме на някое свято място, което да ни припомни, че можем за [...]

Най-старата сграда в София: Ротондата „Св. Георги“

Събота, 30 Април 2022 / Места
Църквата ротонда „Св. Георги”, която се намира в центъра на София, сгушена в двора между Президентската институция, София хотел Балкан и Министерството на образованието и науката, е най-старият и най-добре запазен архитектурен паметник от римско време в столицата, разказва БГНЕС. [...]