Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Концерт в памет на Принс

Събота, 30 Юли 2016 / Под прожектора
1500
  • БГНЕС

На стадиона в Минеаполис ще се състои концерт в памет на големия певец Принс

 

Продажбите на билетите ще започнат от следващия месец, а имената на участниците ще станат известни много скоро. „Радваме се, че ще можем да съберем, за да почетем Принс и неговото наследство. За целта няма по-добро място от неговия роден град Минеаполис“, заявиха представители на семейството на певеца.

Преди месец мениджърите на певеца, които имат право да се разпореждат с неиздаваната му музика, обещаха да публикуват нечувани досега записи на изпълнителя, които да бъдат включени в театрална постановка или в шоу на „Цирк Дю Солей“. Преди това дойде и новината, че управата на имението на Принс „Пейсли парк“ обмислят да превърнат имота в място за туристически посещения от рода на „Грейсленд“ на Елвис Пресли. Докато беше жив, Принс често организираше партита в „Пейсли парк“.

Принс почина на 21 април на възраст от 57 години. Той беше открит в безсъзнание в един от асансьорите на своето имение „Пейсли парк“ в щата Минесота. Въпреки оказаната му първа помощ той бе обявен за мъртъв минути по-късно.

БГНЕС

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Принс, концерт, Минеаполис

Street of Hope

„Българската Коледа“ събра 2 млн. лева

Понеделник, 26 Декември 2016 / Гласът на детето
Тази година кампанията е насочена към децата с хронични заболявания   Благотворителната инициатива на президента "Българската Коледа", в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания, продължава, като до момента са събрани над 2 милиона лева, съобщиха от пресслужбата на държавния гла [...]

Какви са възможностите ви, ако детето ви е под карантина?

Събота, 19 Септември 2020 / Родители
Социалното министерство разпострани наръчник за родители   Министерството на труда и социалната политика разпространи наръчник за семействата, чиито деца са се срещнали с коронавируса и трябва да си останат вкъщи. Ако сте родител на дете под карантина, имате право за периода на престоя [...]