Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Рекордно второ място на България на Евровизия

Неделя, 14 Май 2017 / Под прожектора
506
  • TVN.BG

Победител е Салвадор Собрал от Португалия

 

Българският представител на конкурса Евровизия Кристиян Костов, който представи блестящо песента си "Beautiful Mess", спечели рекордното второ място. Това е най-големият успех на страната ни досега, след като миналата година Поли Геновасе класира четвърта. 

Победител е Салвадор Собрал от Португалия, но Кристиян спечели сърцата на  публиката. За втора поредна година България получи много гласове от Македония, но тази година максималните 12 точки за българския представител дадоха още Норвегия, Естония и Беларус.

Останалите участници на финала бяха от Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия, Австрия, Молдова,  Азербайджан,  Гърция,  Швеция,  Португалия,  Полша,  Армения,  Австралия, Кипър, Белгия, Италия, Испания, Франция, Великобритания, Германия и домакина Украйна. 

 

 

 

Вижте още:

Четвърто място за България и Поли

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Евровизия, Кристиян Костов

Street of Hope

Позитивната забрана

Събота, 07 Май 2016 / Родители
Как да кажем „не“, което да звучи като „да“   "Не" е силна дума, която лесно се казва. Детето ще ви чува често да използвате тази дума, както и вие ще я чувате от него. За всеки родител е необходимо да казва “не” на детето си, така че то да казва по- [...]

Смяната на настроения – кога да се притесняваме?

Вторник, 27 Юни 2017 / Родители
Тийнейджърите често изпадат в депресивни състояния, но те не трябва да се подценяват   Когато детето прекрачи в юношеството, много неща стават различни. Тийнейджърите често изпадат в депресивни състояния, защото е настъпило трудното време на търсене на себе си, в което много често младе [...]