Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Рекордно второ място на България на Евровизия

Неделя, 14 Май 2017 / Под прожектора
594
  • TVN.BG

Победител е Салвадор Собрал от Португалия

 

Българският представител на конкурса Евровизия Кристиян Костов, който представи блестящо песента си "Beautiful Mess", спечели рекордното второ място. Това е най-големият успех на страната ни досега, след като миналата година Поли Геновасе класира четвърта. 

Победител е Салвадор Собрал от Португалия, но Кристиян спечели сърцата на  публиката. За втора поредна година България получи много гласове от Македония, но тази година максималните 12 точки за българския представител дадоха още Норвегия, Естония и Беларус.

Останалите участници на финала бяха от Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия, Австрия, Молдова,  Азербайджан,  Гърция,  Швеция,  Португалия,  Полша,  Армения,  Австралия, Кипър, Белгия, Италия, Испания, Франция, Великобритания, Германия и домакина Украйна. 

 

 

 

Вижте още:

Четвърто място за България и Поли

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Евровизия, Кристиян Костов

StreetInside

Марк Зукърбърг ще си вземе дипломата от „Харвард“

Сряда, 08 Март 2017 / Кариера
Създателят на Facebook така и не завърши университета   Вероятно не е изненада, че Марк Зукърбърг е учил в Харвард. Нито е първият студент, отпаднал от престижния университет, който става милиардер. 32-годишният Зукърбърг обаче все пак ще получи дипломата си - не защото ще се върне на с [...]

Просто продължавайте

Петък, 13 Януари 2017 / Към себе си
Защото какво друго правите? Какво друго заслужава вашето време, енергия и умения? Най-добрият начин да  използвате времето си е да продължите да вършите това, което трябва да бъде свършено.   Разбира се, спирайте понякога и проверявайте дали това, което вършите, все още е важно. В [...]