Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Диагностиката на 21 век

Вторник, 06 Декември 2016 / На предела
2943
  • poradumo.com

Това, което ни разболява днес, се е случило някъде в миналото, което не помним

 

Има много начини за диагностика, които се използват в разнообразни сфери на медицината. Една от главните цели на всяка е диагностика е да определи причините и последствията за здравето от определен проблем. За нещастие, в повечето случаи лекарите използват диагностиката, за да открият повече симптомите, отколкото самия проблем. На практика съвременните медицински методи се опитват да ограничат диагностичните възможности.

Чрез тях лекарят получава информация за диагнозата и след това се опитва да я анализира, за да открие това, което се вписва в описанието на дадено заболяване, докато „сърфира“ в медицинската библиотека в главата си (между другото, когато един лекар изследва вътрешните органи на човека, опитва да види дали някоя болест пасва на симптомите, той или тя създава мисъл, която може да работи като вредна техника за визуализация).

Истинската "причина и следствие" често се пренебрегва. Освен това, точността на съвременните процедури за медицинска диагностика понякога е под въпрос. Помислете за една от най-често срещаните медицински процедури, като например ултразвукът, който показва с точност около 85%.

 

 

Много хора вярват, че енергийното лечение и диагностиката на човешката аура е най-добрият път да открият истинските причини за здравословните си проблеми. Общоприето е, че ако човек е болен, тогава трябва да открие причината за това свое състояние в енергията. Всичко, което трябва да направите, е да анализирате аурата (като се използва специална техника или помощта на хора, които виждат аурата) и да откриете енергийния център, който причинява заболяването. След откриването на проблемния орган и чакрата с недостиг на енергия, хората достигат до различни методи за зареждане на енергията във въпросната чакра. Но това е като да наливаш вода в пробита кофа.

Истинската причина за всяка болест е нарушение на законите на природата поради определено действие в миналото, мотивирано от неправилен мироглед – объркали сте нещо в сценария на живота си.

Енергийното лечение, или балансирането на чакрите, може да бъде само краткосрочен метод да се погрижите за симптомите. Това е като да вземете хапче, но на енергийно ниво. Ако искате наистина да се справите със здравословния проблем, вие трябва да откриете истинската причина за проблема. В повечето случаи истинският проблем е във вашето минало и е причинен от подсъзнателно контролирания стрес. Той е дупките във вашата кофа. Повечето енергия, която получавате от вашия Висш Аз, просто изтича през тези дупки. Докато не поправите кофата, няма да има значение с колко много енергия зареждате чакрите си, всичко ще бъде напразно. Понякога може да я възстановите с времето, като се движите напред в живота си, използвайки собствената си интуиция, но все още ще губите много енергия по пътя (има някои техники за визуализация, които могат да ви помогнат да възстановите загубената енергия).

Когато възстановите онази енергия, която сега се губи по пътя, ще получите много силен (енергиен) тласък във вашия сегашен живот, ще получите енергиен поток от вашия Висш Аз. От вас зависи дали ще продължите да правите още грешки или да се движите гладко по вашия житейски път към щастието и успеха.

 

 

Да получите допълнителна енергия винаги е прекрасно, но как да откриете този подсъзнателно контролиран стрес от миналото си? Съществува една много интересна техника за диагностика, която можем да определим като „кардиограма на чакрите“. Тя е разработена от руския учен Вадим Борисович Поляков и изучавана и използвана в практиката от неговите студенти. Основната идея е да тренираме мозъка си до онази точка, в която той се превръща в приемник и предавател на информация от висшите нива на съществуване.

По време на техниката несъзнателното движение на ръката регистрира информация за даден обект на изследване. Ако има определени аномалии в наблюдавания обект, тогава движението на ръката ще може да ги регистрира, подобно на работата на енцефалограф. Техниката се използва в различни области, включително в медицината.

Тя позволява да се диагностицират човешките тела на високите нива на съществуване и дава обективна картина на текущото ни енергийно състояние. Може да се използва при работа с енергийното тяло на паметта, като позволява бързо и лесно да разберете времето, в което е предизвикан подсъзнателния стрес. Това позволява по-нататъшна работа с този стрес чрез техники за визуализация.

Психотерапията е най-разпространеният метод, който се използва днес, за да открием подсъзнателно контролирания стрес и често са необходими най-малко десет сесии. Тази техника отнема няколко секунди, но изисква помощ от опитен „оператор“. Тренирайки съзнанието си така, че да може да реализираме потенциала си, ние получаваме свободата да взаимодействаме с нашия енергийно-информационен свят. Това може да помогне на много хора да решат проблемите си. Както Айнщайн е казал: "Няма проблем може да бъде решен на същото ниво на съзнание, на което е създаден“.

Life Script Doctor

 

Вижте още: 

Завръщане в бъдещето

Физиката зад акашовите записи и стреса върху менталното тяло

Нивата на съзнанието и съвременното разбиране за света

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

енергия, чакри, подсъзнателно контролиран стрес

Street of Hope

Родители на протест срещу насилието

Събота, 06 Май 2017 / Гласът на детето
    Майки настояват за онлайн система за видеонаблюдение, която да им дава достъп до това, което става зад вратата на класната стая   Родители излизат на протест срещу психическото и физическото насилие в яслите, детските градини и училищата на 10 май. Едно от основните иск [...]

Поливайте детското любопитство

Сряда, 21 Април 2021 / Родители
Това, което детото ще научи в резултат на собственото си желание е единственото и най-сигурно знание   Прибирахме се към столицата от планинския ни дом. Отнемаше около четири часа и всеки път синът ни задаваше безброй въпроси, които го вълнуват. Този път бяха от типа на: "Как се топи ме [...]