Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сумата за лечението на малката Калина е събрана

Петък, 31 Май 2019 / Истории от града
214
  • facebook

За 2 дни в дарителската сметка бяха набрани 500 хиляди лева

 

Сумата, необходима за лечението на малката Калина от Варна беше събрана за рекордно кратко време. Двумесечното бебе има нужда от спешна трансплантация на черен дроб, която трябва да бъде направена до юли, а семейството на Яна и Явор трябваше да събере непосилната сума от половин милион лева.

На страницата на Калина във Facebook майката Яна Обрешкова благодари на всички, които се отзоваха на призива за подкепа.

Майката на Калина призовава хората, които са започнали кампании в подкрепа на семейството, да дарят събраните средства на други нуждаещи се хора.

 

 

„Калина ще получи своя шанс за живот благодарение на ВАС!

Борбата за нас продължава. Ще направим чернодробната трансплантация на Калина. Молете се с нас всичко да мине успешно. Ще ви държим в течение тук, в страницата ни, как се развива състоянието на малката ни дъщеричка“, пише Яна.

 

Историята на Калина: 

Да помогнем на малката Калина

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Калина, трансплантация, черен дроб, бебе, кампания

StreetView

Бункери музеи

Неделя, 20 Ноември 2016 / Места
Противоядреното убежище на албанския диктатор Енвер Ходжа, бомбоубежището на Мусолини и скритите бункери в Швейцария     Стар противоядрен бункер, построен в центъра на Тирана е открит за посетители, за да напомня за режима на бившия албански диктатор Енвер Ходжа. Бункерът, с площ [...]

Как се раждат планетите

Сряда, 03 Май 2017 / Места
НАСА изследва планетарна система, забележително подобна на нашата   НАСА е открила близка планетарна система, забележително подобна на Слънчевата система. Тя е разположена на 10,5 светлинни години в южното полукълбо на съзвездието Еридан и е разположена около звездата Епсилон Еридан. То [...]