Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сумата за лечението на малката Калина е събрана

Петък, 31 Май 2019 / Истории от града
271
  • facebook

За 2 дни в дарителската сметка бяха набрани 500 хиляди лева

 

Сумата, необходима за лечението на малката Калина от Варна беше събрана за рекордно кратко време. Двумесечното бебе има нужда от спешна трансплантация на черен дроб, която трябва да бъде направена до юли, а семейството на Яна и Явор трябваше да събере непосилната сума от половин милион лева.

На страницата на Калина във Facebook майката Яна Обрешкова благодари на всички, които се отзоваха на призива за подкепа.

Майката на Калина призовава хората, които са започнали кампании в подкрепа на семейството, да дарят събраните средства на други нуждаещи се хора.

 

 

„Калина ще получи своя шанс за живот благодарение на ВАС!

Борбата за нас продължава. Ще направим чернодробната трансплантация на Калина. Молете се с нас всичко да мине успешно. Ще ви държим в течение тук, в страницата ни, как се развива състоянието на малката ни дъщеричка“, пише Яна.

 

Историята на Калина: 

Да помогнем на малката Калина

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Калина, трансплантация, черен дроб, бебе, кампания

StreetInside

Древна японска техника за постигане на хармония

Петък, 28 Юли 2017 / На предела
Джин Шин Джицу е древна японска практика, която помага за преодоляване на натрупания стрес   Невидимите енергийни потоци циркулират около и през тялото, осигурявайки необходимата жизнена енергия за работата на вътрешните ни органи. През 1994 година Националният институт на здравето към [...]

Излекувайте стреса от миналото

Понеделник, 02 Май 2016 / На предела
  Техника за корекция на кармата, която разрушава енергийния ни баланс   Обикновено проблемите ни - емоционални и психически -  се дължат на разбалансиране на енергията ни заради минали събития и подсъзнателния стрес, който трябва да изчистим. Моля вижте Откъде идва ене [...]