Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сумата за лечението на малката Калина е събрана

Петък, 31 Май 2019 / Истории от града
147
  • facebook

За 2 дни в дарителската сметка бяха набрани 500 хиляди лева

 

Сумата, необходима за лечението на малката Калина от Варна беше събрана за рекордно кратко време. Двумесечното бебе има нужда от спешна трансплантация на черен дроб, която трябва да бъде направена до юли, а семейството на Яна и Явор трябваше да събере непосилната сума от половин милион лева.

На страницата на Калина във Facebook майката Яна Обрешкова благодари на всички, които се отзоваха на призива за подкепа.

Майката на Калина призовава хората, които са започнали кампании в подкрепа на семейството, да дарят събраните средства на други нуждаещи се хора.

 

 

„Калина ще получи своя шанс за живот благодарение на ВАС!

Борбата за нас продължава. Ще направим чернодробната трансплантация на Калина. Молете се с нас всичко да мине успешно. Ще ви държим в течение тук, в страницата ни, как се развива състоянието на малката ни дъщеричка“, пише Яна.

 

Историята на Калина: 

Да помогнем на малката Калина

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Калина, трансплантация, черен дроб, бебе, кампания

StreetInside

Няколко вечни истини за отношенията ни

Вторник, 17 Януари 2017 / Към себе си
Направете тези промени в живота си през тази година   Отношенията ни с другите изискват грижа, а отношенията ни с любимите ни хора изискват още по-голяма грижа. Ето няколко прости неща, за които понякога забравяме.   1. Не всичко придобива смисъл веднага. Понякога трябва да изчак [...]

Как да управляваме навиците си

Вторник, 13 Декември 2016 / Към себе си
  Да погледнем на стреса в живота си и да се справим с него ефективно и ползотворно   Още в най-ранно детство под въздействие на семейство и средата  ние формираме определени навици – хранителни, хигиенни и двигателни, а впоследствие създаваме нови. Навиците са многообр [...]