Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сумата за лечението на малката Калина е събрана

Петък, 31 Май 2019 / Истории от града
349
  • facebook

За 2 дни в дарителската сметка бяха набрани 500 хиляди лева

 

Сумата, необходима за лечението на малката Калина от Варна беше събрана за рекордно кратко време. Двумесечното бебе има нужда от спешна трансплантация на черен дроб, която трябва да бъде направена до юли, а семейството на Яна и Явор трябваше да събере непосилната сума от половин милион лева.

На страницата на Калина във Facebook майката Яна Обрешкова благодари на всички, които се отзоваха на призива за подкепа.

Майката на Калина призовава хората, които са започнали кампании в подкрепа на семейството, да дарят събраните средства на други нуждаещи се хора.

 

 

„Калина ще получи своя шанс за живот благодарение на ВАС!

Борбата за нас продължава. Ще направим чернодробната трансплантация на Калина. Молете се с нас всичко да мине успешно. Ще ви държим в течение тук, в страницата ни, как се развива състоянието на малката ни дъщеричка“, пише Яна.

 

Историята на Калина: 

Да помогнем на малката Калина

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Калина, трансплантация, черен дроб, бебе, кампания

StreetView

Пътуване до Бали: Завръщането

Петък, 26 Август 2016 / Приключения
  Когато започнахме да се настройваме на вълна „обратно в цивилизацията“, осъзнахме колко много ни е променило това изживяване   Десетте дни на Ява също минаха неусетно. След което се прибрахме отново в Бали. Бяхме заложили на луксозен хотел, който разполагаше с огромн [...]

Столичната „Витоша“ е сред най-скъпите улици в света

Сряда, 13 Ноември 2019 / Места
Наемът на централния булевард е средно 56 евро за кв.м   Столичният булевард „Витоша“ се изкачи в класация за най-скъпите улици в Европа според листа на американска компания за недвижими имоти. С месечен наем от 56 евро за квадратен метър, софийската търговска улица достигна [...]