Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сумата за лечението на малката Калина е събрана

Петък, 31 Май 2019 / Истории от града
167
  • facebook

За 2 дни в дарителската сметка бяха набрани 500 хиляди лева

 

Сумата, необходима за лечението на малката Калина от Варна беше събрана за рекордно кратко време. Двумесечното бебе има нужда от спешна трансплантация на черен дроб, която трябва да бъде направена до юли, а семейството на Яна и Явор трябваше да събере непосилната сума от половин милион лева.

На страницата на Калина във Facebook майката Яна Обрешкова благодари на всички, които се отзоваха на призива за подкепа.

Майката на Калина призовава хората, които са започнали кампании в подкрепа на семейството, да дарят събраните средства на други нуждаещи се хора.

 

 

„Калина ще получи своя шанс за живот благодарение на ВАС!

Борбата за нас продължава. Ще направим чернодробната трансплантация на Калина. Молете се с нас всичко да мине успешно. Ще ви държим в течение тук, в страницата ни, как се развива състоянието на малката ни дъщеричка“, пише Яна.

 

Историята на Калина: 

Да помогнем на малката Калина

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Калина, трансплантация, черен дроб, бебе, кампания

StreetView

Магистрала ще произвежда ток в Китай

Събота, 30 Декември 2017 / Места
  Слънчевите панели върху 1 км път могат да осигурят енергия за 800 домакинства   Πъpвaтa в cвeтa coлapнaтa мaгиcтpaлa бe oтĸpитa в Kитaй. Tecтoвият пътeн yчacтъĸ e c дължинa eдин ĸилoмeтъp и e чacт oт oĸoлoвpъcтния път oĸoлo Цинaн, cтoлицaтa нa пpoвинциятa Шaн-гo в изтoчнaтa [...]

Даманхур – Градът на светлината

Неделя, 23 Септември 2018 / Места
Какво има в храмовете на човечеството и как се живее в хармония с природата?   В Италия съществува екообщност, обединена от желанието за живот в хармония с природата, пробуждане на божественото в себе си и работа в името на това човечеството да се отклони от пътя на саморазрушението. Н [...]