Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Онлайн компания предлага безплатни сайтове заради кризата

Понеделник, 03 Февуари 2020 / Кариера
488
  • kozelat.com

Ваучерите се предлагат на фирми, пострадали от пандемията и мерките за сигурност

 

Фирмите, засегнати от кризата, могат да ползват безплатни ваучери за изработка на корпоративни сайтове и електронни магазини. Предложението е на Kozelat.com, компания, поддържаща електронни магазини за компютри и софтуер. Процесът приключва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които предлагат фирмите, ще могат да достигнат до техните потребители без да е необходимо да се идва до физически офис или магазин. 

Ваучерите ще се предоставят на фирми, които поради пандемията са с намален капацитет на работа, затворени или пред затваряне. Предложението е за фирми, които имат нужда от корпоративен сайт, производствени фирми, които иман нужда от електронен магазин, физически магазини, които са затворени заради мерките за безопасност. 

В условията на пандемия, компанията работи с мисията "Да обърнем кризата във възможности за развитие". Предлага още 24 месеца гаранция за обновени компютри и лаптопи, безплатни лицензи за Windows, безплана доставка.

 

Вижте още:

Наистина ли държавата подкрепя бизнеса?

Заради коронавируса: Държавата губи по 50 млн. лева на ден

Онлайн платформа показва тайните на космоса

Онлайн платформа за сигнали в здравеопазването





White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Kozelat, онлайн магазини, бизнес, търговия, сайт, продажби





Street of Hope

Милиони сирийски деца живеят в токсичен стрес

Вторник, 07 Март 2017 / Гласът на детето
Уврежданията върху цяло поколение деца скоро ще станат необратими, ако незабавно не им се помогне   Милиони сирийски деца живеят в състояние на "токсичен стрес" заради продължителното излагане на ужасите на войната. Това се казва в доклад на организацията "Спасете децата", цитиран от Би [...]

Време с децата: Да нахраним птичките

Събота, 03 Декември 2016 / Родители
Изработването на хранилка за птици отнема малко време, но е от големите уроци по доброта   Вярвам, че на 3 декември на много места в страната са се появили хранилки за птици, направени от деца, защото много родители харесаха идеята на Влади Фиданова за една добрина на ден до Коледа. По [...]