Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Онлайн компания предлага безплатни сайтове заради кризата

Понеделник, 03 Февуари 2020 / Кариера
338
  • kozelat.com

Ваучерите се предлагат на фирми, пострадали от пандемията и мерките за сигурност

 

Фирмите, засегнати от кризата, могат да ползват безплатни ваучери за изработка на корпоративни сайтове и електронни магазини. Предложението е на Kozelat.com, компания, поддържаща електронни магазини за компютри и софтуер. Процесът приключва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които предлагат фирмите, ще могат да достигнат до техните потребители без да е необходимо да се идва до физически офис или магазин. 

Ваучерите ще се предоставят на фирми, които поради пандемията са с намален капацитет на работа, затворени или пред затваряне. Предложението е за фирми, които имат нужда от корпоративен сайт, производствени фирми, които иман нужда от електронен магазин, физически магазини, които са затворени заради мерките за безопасност. 

В условията на пандемия, компанията работи с мисията "Да обърнем кризата във възможности за развитие". Предлага още 24 месеца гаранция за обновени компютри и лаптопи, безплатни лицензи за Windows, безплана доставка.

 

Вижте още:

Наистина ли държавата подкрепя бизнеса?

Заради коронавируса: Държавата губи по 50 млн. лева на ден

Онлайн платформа показва тайните на космоса

Онлайн платформа за сигнали в здравеопазването

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Kozelat, онлайн магазини, бизнес, търговия, сайт, продажби

StreetBoard

Цвети Стоянова е добре след последна операция

Четвъртък, 25 Август 2016 / Истории от града
Днес е направена поредната, но вероятно последна операция на гимнастичката     Състоянието на 21-годишната гимнастичка Цветелина Стоянова е добро, съобщи говорителят на Пирогов Мария Пойразова, цитирана от DarikNews.  "Златното момиче" беше прието с опасност за живота н [...]

По 630 лева на човек са необходими на месец за нормален живот

Сряда, 12 Февуари 2020 / Общество
Четиричленно семейство в столицата трябва да разполага с повече от 3300 лева, изчисляват от КНСБ   2517 лева месечно са необходими на четиричленно семейство  (2 възрастни и 2 деца), за да могат да покрият без лишения нуждите си за храна, да платят битовите сметки, транспортните раз [...]