Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Онлайн компания предлага безплатни сайтове заради кризата

Понеделник, 03 Февуари 2020 / Кариера
271
  • kozelat.com

Ваучерите се предлагат на фирми, пострадали от пандемията и мерките за сигурност

 

Фирмите, засегнати от кризата, могат да ползват безплатни ваучери за изработка на корпоративни сайтове и електронни магазини. Предложението е на Kozelat.com, компания, поддържаща електронни магазини за компютри и софтуер. Процесът приключва за по-малко от седмица и стоките и услугите, които предлагат фирмите, ще могат да достигнат до техните потребители без да е необходимо да се идва до физически офис или магазин. 

Ваучерите ще се предоставят на фирми, които поради пандемията са с намален капацитет на работа, затворени или пред затваряне. Предложението е за фирми, които имат нужда от корпоративен сайт, производствени фирми, които иман нужда от електронен магазин, физически магазини, които са затворени заради мерките за безопасност. 

В условията на пандемия, компанията работи с мисията "Да обърнем кризата във възможности за развитие". Предлага още 24 месеца гаранция за обновени компютри и лаптопи, безплатни лицензи за Windows, безплана доставка.

 

Вижте още:

Наистина ли държавата подкрепя бизнеса?

Заради коронавируса: Държавата губи по 50 млн. лева на ден

Онлайн платформа показва тайните на космоса

Онлайн платформа за сигнали в здравеопазването

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Kozelat, онлайн магазини, бизнес, търговия, сайт, продажби

Street of Art

Кухнята - всеки ъгъл с предназначение

Неделя, 28 Август 2016 / Стил
  Голяма или малка, кухнята винаги трябва да побере толкова много неща   И винаги има нещо, за което мястото не стига. Как да използваме простраството рационално, така че да ни е подредено, но удобно за работа, а и да изглежда спретнато - събрахме няколко идеи, повечето от ко [...]

Covid-19 при децата

Събота, 25 Април 2020 / Хранене и Здраве
Как да помогнем на децата си да се справят в домашна обстановка   Острите респираторни заболявания са едни от от най-честите причини за посещение на децата при  педиатъра и причина за отсъствие от детска ясла, градина и училище. Винаги е съществувал риск за поява на нова инфекция, [...]