Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Какво ще си обещаем и какво ще направим през 2022г.

Неделя, 02 Януари 2022 / Към себе си
212
  • unsplash.com

Малко хора работят фокусирано в посоката, която са избрали, за да постигнат успех

 

„Всеки ден е битка срещу посредствеността, срещу комфорта, срещу слабостта, страха и разпада - срещу по-ниското Аз от по-висшето Аз, за да станем по-добри. По този начин един пропилян ден е ден на поражение, докато един добре изживян ден е победа.“ (Цитатът е на Tellyoursonthis от Twitter)

Пред нас е една Нова година. Какво ще си обещаем и какво ще направим през нея определя до голяма степен нашия живот, преживявания, осъзнавания, загуби и победи през 2022г. и занапред.

Какво ще си обещаем и какво ще направим се определя и от заобикалящата ни среда – хората около нас и техният начин на мислене и действия. Тяхната подкрепа или тяхното дърпане назад и закопаване в посредствеността.

Какво ще си обещаем и какво ще направим в крайна сметка определя нашите резултати и самоуважение.

Затова съм радостен и очаквам една силна година за хората, с които споделяме това виждане, мислене и действия във вътрешния ми кръг.

Масата хора си пръскат парите за глупости. Шепа хора инвестират и работят фокусирано в посоката, която са избрали, за да реализират и преживеят успехите, за които горят в сърцето си.

Едните намират извинения. Другите намират начини.

Желая ви една успешна, усмихната и осъществена 2022г. и занапред!
Автор: Алекс Попов, НЛП треньор и бизнес консултант

 

Вижте още:

Три начина, по които хората разрушават живота си

Какво стои в основата на бедняшкото мислене?

Да спреш, за да продължиш

Щастието е лична отговорност

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

към себе си, психология, мислене, модели, успех, НЛП, бизнес

Street of Hope

Има нещо гнило в матурите

Петък, 20 Май 2016 / В клас
  Три необходими промени в системата за провеждане на държавните зрелостни изпити      Вчера зам.-образователният министър Диян Стаматов обяви, че догодина ще се търси напълно нов модел за организация на зрелостните изпити, чрез който да се пресече мотивацията за препис [...]

Договор за поведение

Събота, 20 Октомври 2018 / Родители
Как родителите и децата могат да се справят с правилата и изпълняването на домашните задачи?   Родителите, чиито деца имат определени образователни затруднения, свързани със СИД, ХАДВ, дислексия и др., добре знаят колко много време и нерви може да отнеме свършването на проста задач [...]