Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Какво ще си обещаем и какво ще направим през 2022г.

Неделя, 02 Януари 2022 / Към себе си
140
  • unsplash.com

Малко хора работят фокусирано в посоката, която са избрали, за да постигнат успех

 

„Всеки ден е битка срещу посредствеността, срещу комфорта, срещу слабостта, страха и разпада - срещу по-ниското Аз от по-висшето Аз, за да станем по-добри. По този начин един пропилян ден е ден на поражение, докато един добре изживян ден е победа.“ (Цитатът е на Tellyoursonthis от Twitter)

Пред нас е една Нова година. Какво ще си обещаем и какво ще направим през нея определя до голяма степен нашия живот, преживявания, осъзнавания, загуби и победи през 2022г. и занапред.

Какво ще си обещаем и какво ще направим се определя и от заобикалящата ни среда – хората около нас и техният начин на мислене и действия. Тяхната подкрепа или тяхното дърпане назад и закопаване в посредствеността.

Какво ще си обещаем и какво ще направим в крайна сметка определя нашите резултати и самоуважение.

Затова съм радостен и очаквам една силна година за хората, с които споделяме това виждане, мислене и действия във вътрешния ми кръг.

Масата хора си пръскат парите за глупости. Шепа хора инвестират и работят фокусирано в посоката, която са избрали, за да реализират и преживеят успехите, за които горят в сърцето си.

Едните намират извинения. Другите намират начини.

Желая ви една успешна, усмихната и осъществена 2022г. и занапред!
Автор: Алекс Попов, НЛП треньор и бизнес консултант

 

Вижте още:

Три начина, по които хората разрушават живота си

Какво стои в основата на бедняшкото мислене?

Да спреш, за да продължиш

Щастието е лична отговорност

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

към себе си, психология, мислене, модели, успех, НЛП, бизнес

Street of Hope

Физическата активност подобрява способностите за учене

Четвъртък, 07 Февуари 2019 / Родители
  Как децата да прекарват почивните дни по най-добрия начин?   По време на кратки ваканции през учебната година или когато се слеят няколко почивни дни покрай празниците, децата са много доволни, че не са на училище, но често тези толкова ценни за тях почивни дни преминават в&hell [...]

Удължават учебната година за някои ученици

Сряда, 05 Май 2021 / В клас
Националното външно оценяване и матурите ще се проведат по график и без съкращаване на материал   Учебната година ще приключи присъствено за всички ученици след завършването на зрелостниците. Външното оценяване и матурите ще се проведат в училищата и няма да отпада учебен материал. Това [...]