Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Какво ще си обещаем и какво ще направим през 2022г.

Неделя, 02 Януари 2022 / Към себе си
310
  • unsplash.com

Малко хора работят фокусирано в посоката, която са избрали, за да постигнат успех

 

„Всеки ден е битка срещу посредствеността, срещу комфорта, срещу слабостта, страха и разпада - срещу по-ниското Аз от по-висшето Аз, за да станем по-добри. По този начин един пропилян ден е ден на поражение, докато един добре изживян ден е победа.“ (Цитатът е на Tellyoursonthis от Twitter)

Пред нас е една Нова година. Какво ще си обещаем и какво ще направим през нея определя до голяма степен нашия живот, преживявания, осъзнавания, загуби и победи през 2022г. и занапред.

Какво ще си обещаем и какво ще направим се определя и от заобикалящата ни среда – хората около нас и техният начин на мислене и действия. Тяхната подкрепа или тяхното дърпане назад и закопаване в посредствеността.

Какво ще си обещаем и какво ще направим в крайна сметка определя нашите резултати и самоуважение.

Затова съм радостен и очаквам една силна година за хората, с които споделяме това виждане, мислене и действия във вътрешния ми кръг.

Масата хора си пръскат парите за глупости. Шепа хора инвестират и работят фокусирано в посоката, която са избрали, за да реализират и преживеят успехите, за които горят в сърцето си.

Едните намират извинения. Другите намират начини.

Желая ви една успешна, усмихната и осъществена 2022г. и занапред!
Автор: Алекс Попов, НЛП треньор и бизнес консултант

 

Вижте още:

Три начина, по които хората разрушават живота си

Какво стои в основата на бедняшкото мислене?

Да спреш, за да продължиш

Щастието е лична отговорност

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

към себе си, психология, мислене, модели, успех, НЛП, бизнес

Street of Art

Откриха молекула - убиец на рака

Неделя, 30 Април 2017 / Хранене и Здраве
  Изследователи от Берлинския институт по имунология разбраха как може да бъде спряно разпространението на рака   В Т-клетките на имунната система учените откриха молекула, която задейства клетки убийци на тумора. Молекулата кара тези клетки да го атакуват. Освен това открита е мо [...]

Ракът на гърдата не пропуска и мъжете

Вторник, 04 Октомври 2016 / Хранене и Здраве
Мъжете също страдат от рак на гърдата. У нас всяка година над 1% от диагностицираните са представители на силния пол, съобщи онкологът от ВМА проф. Георги Байчев, цитиран от DarikNews. Специалистът посочи, че заболяването при мъжете протича много по-агресивно, отколкото при жените. Лекар [...]