Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

„Ролинг Стоунс“ отварят магазин в сърцето на Лондон

Вторник, 08 Септември 2020 / Под прожектора
485
  • БГНЕС

 

За всички свои почитатели, за които пандемията е причина за депресия, легеднарните музиканти от „Ролинг Стоунс“ предлагат част от своя вечен оптимизъм. Насред пандемията групата отваря магазин в сърцето на Лондон, съобщава АФП, цитирана от БГНЕС.

Според агенцията маските за лице, украсени с прочутото лого на устните и езика на групата, обещават да бъдат бестселър. С бранда на групата са и тениски, якета, бутилки с вода, тетрадки, чадъри и опаковки за всички, които искат да подражават на китариста Кийт Ричардс.

Но екипът зад проекта се надява, че той ще се превърне в нещо повече от магазин.

Гигантска скулптура на устните и езика заема витрината, привличаща минувачите на „Карнаби Стрийт“, епицентърът на музиката и модата в столицата през 60-те години. Гигантски екрани излъчват кадри с висока разделителна способност от десетилетията на турнета на живо на групата, а най-големите им хитове и блус класики звучат в магазина за купувачите. Стъклен под с текстове на „Стоунс“ предоставя изглед към сутерена.

 

 

 

Джагър си спомня как групата е посещавала „Карнаби Стрийт“, преди да се изкачи на лондонската музикална сцена през 60-те, заедно с „Дъ Ху“ и Дейвид Боуи.

“Ние работехме там, репетирахме там, ядяхме там. Не е лошо място да има магазин”, добавя той.

 

Вижте още:

Ози Озбърн ще представи новия си албум по необичаен начин

Пол Маккартни издаде нов албум

Queen е първата група, отпечатана върху монета

Мари, която ни научи да слушаме сърцето си

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ролинг Стоунс, Лондон, магазин, музика

Street of Hope

Дизайн мислене в училище

Петък, 23 Юни 2017 / В клас
„Дизайн шампиони“ е програма с 12 мисии, разработени за екипна работа в учебните заведения   Най-доброто, което можем да направим за децата си, е да им помогнем да откриват света чрез собствения си опит, чрез добре организирани предизвикателства, в които децата се учат да р [...]

Безплатни детегледачки за децата, които не ходят на градина

Четвъртък, 17 Август 2017 / Родители
Социалното министерство стартира инициативата от септември с европейски средства   Семействата, които не са успели да запишат децата си на детска градина, ще могат да наемат детегледачки от 1 септември, съобщиха от социалното министерство. Работните места за тях ще бъдат осигурени с е [...]