Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Излекувайте стреса от миналото

Понеделник, 02 Май 2016 / На предела
10487
  • сн. picjumbo.com

 

Техника за корекция на кармата, която разрушава енергийния ни баланс

 

Обикновено проблемите ни - емоционални и психически -  се дължат на разбалансиране на енергията ни заради минали събития и подсъзнателния стрес, който трябва да изчистим. Моля вижте Откъде идва енергията на живота и защо я блокираме. 

Проблемите могат да се решат чрез различни техники за визуализация, с които да възстановим липсващата енергия и да върнем хармонията в живота си. Вижте Как работят техниките за визуализация преди да опитате да приложите тази. 

 

Всичко от което имате нужда, е свещ от пчелен восък, дълги кибритени клечки (например такива, използвани за камина), ароматни пръчици, високочестотна музика и пинсети. Не се притеснявайте, това е нещо като медитация с известна подкрепа от елементи и собствената ви готовност и въображение, което би било голям плюс.

Първо запалете свещта – за предпочитане е свещ от пчелен восък отколкото обикновена восъчна свещ, защото тя гори с вибрации на същата честота като човешкия мозък и гръбначен стълб.

След това може да включите високочестотна музика – тибетски камбани/чаши, цигулка или друга музика за медитация, която предпочитате. Запалете ароматната пръчица – за предпочитане от сандалово дърво и след това следва много проста задача – трябва да изчистите ума си. Лесен начин да направите това е като се опитвате да не мислите в продължение на 9 секунди. (Мисълта „Аз нямам мисли в главата си“ е мисъл) . Просто се опитайте да се отпуснете и нека вашето подсъзнание да поеме кормилото. Опитайте се да поставите вашата логика на пътническата седалка и го оставете да наблюдава какво ще се случи без да има шанс да действа или дори да има една дума за това, което се случва по време на техниката. След като усетите, че сте в удобно и спокойно състояие на ума, вземете клечката с пинсетите в своята дянса ръка – държейки пинсетите близо до върха на пръчката, където е сярата. Тогава просто позволете на подсъзнанието си да визуализира събитието на живота ви, което ви задържа/спира най-много.

Просто помолете вашия Висш Аз или Дух да ви го покаже. Може да видите определени хора, събития, картини или изпитате определени емоции. Не се плашете, ако видите познати лица и ако вашето подсъзнание се показва на вашите приятели, родители или вашия партньор, когото обичате отдадено. Просто нека вашето подсъзнание вършат работата, която сте поискали от него.

След това във вашето въображение свържете това събитие или стрес, който вашето подсъзнание ви показва с пръчицата, която държите с пинсетите. След това можете да запалите клечката от страната без сяра. Докато клечката гори, мислете за това събитие или стрес, изгарящ в пламъка. Изгаряте стреса от живота си и молите вашето подсъзнание да не го третира като нещо важно. Вие изгаряте този стрес в урок, който вече сте научили. Докато правите това, вие може да почувставате горещи вълни, изтръпване на различни части на тялото или дори да се развълнувате и да се разплачете. Всичко това е нормално. Ако стресът е твърде силен, една клечка може да не е достатъчна, така че използвайте много клечки за стрес, ако искате.

След като почувствате, че сте се справили със стреса можете да запалите последната клечка и през това време да пренапишете миналото в съзнанието си – представете си какво бихте направили, използвайки мъдростта, която получихте днес. След това може да повторите процедурата за следващ стрес от миналото (изпълняването на техниката за повече от 45-60 минути не се препоръчва). Просто помнете да оставите своето подсъзнание да поеме кормилото, отпуснете се и нека вашата логика да си почине за известно време.

В резултат от тази тухника можете върнете цялата енергия, която сте изгубили в тези стресиращи събития във вашето минало и вие ще можете да използвате тази енергия в настоящето, което ще ви даде нещо допълнително, което ще сте в състояние да инвестирате в енергийното ниво, за да ви помогне да успеете по пътя на живота си.

 

Източник: LifeScriptDoctor

 

 

 

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

карма, визуализация, инфосоматика, техника

StreetView

Даманхур – Градът на светлината

Неделя, 23 Септември 2018 / Места
Какво има в храмовете на човечеството и как се живее в хармония с природата?   В Италия съществува екообщност, обединена от желанието за живот в хармония с природата, пробуждане на божественото в себе си и работа в името на това човечеството да се отклони от пътя на саморазрушението. Н [...]

В Шри Ланка e домът на Буда

Събота, 19 Май 2018 / Места
Островът с форма на сълза  ще оправдае всичките ви представи за райско кътче   Безкрайни лазурни плажове, топъл климат, архитектура, разказваща история и домашна храна. Шри Ланка съчетава модерното и древното, девствената природа и историята на будизма.  Официално Демократиче [...]