Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Може ли диабетът да бъде излекуван?

Четвъртък, 10 Май 2018 / На предела
658
  • unsplash.com

Решението на проблема винаги е на по-високо ниво на съзнание от това, на което той е възникнал

 

Лечение на диабета? Възможно ли е? Освен това, защо не съществува носител на Нобелова награда за лечение на диабет?

Първо, за да вземете Нобелова награда за лечение на диабет, вие трябва да го излекувате с методите на медицината, което е невъзможно. Медицината работи върху физическото тяло чрез инсулиновите инжекции докато решението на проблема винаги лежи на нивото на съзнание, по-високо от това, на което проблемът е възникнал.

Както е казал Алберт Айнщайн, „Ние не можем да решим проблемите си със същото ниво на мислене, което ги е създало“.

Целта на тази статия не е да ви даде краен лек за диабета, а да обясни физиката зад това заболяване и да предложи методи, които можете да използвате в практиката, за да стигнете до положителни резултати (което се случи в представения случай). Тези методи могат да елиминират диабета, защото те се занимават с истинската причина, а не със симптомите на физическото тяло.

Може да е шокиращо за всички материално ориентирани учени и медицински работници, но истинската причина за диабета (както и за други подобни здравословни проблеми) лежи на високите нива на съзнанието.

Какво представлява диабетът с прости думи? Това е невъзможност на панкреаса да произвежда достатъчно инсулин или клетките в тялото не отговарят точно на произведения инсулин. За да открием истинската причина и лек за диабета ние имаме нужда да повишим познанията си и да погледнем към енергийно-информационното ниво (нивото на енергийните центрове, което отговаря за поддържането на живота - енергиен център, известен като Solar Plexus Chakra в езотеричните учения).

Отдаването на повече енергия към енергийния център чрез енергийно лечение, холистични или духовни практики може само временно да реши проблема. За постигане на трайни дългосрочни резултати и връщане на панкреаса обратно в нормалния работен график трябва да бъде разкрита и разгледана истинската причина за диабета. Отговорите се намират в енергийно-информационната среда, в която живее човекът и светогледа му.

 

Ето кратка илюстрация на един случай:

 

Алис има по-голям и по-малък брат и живее с родителите си. След като навършва 21 години, тя решава да отиде в чужбина, за да учи. Родителите й се притесняват много от това как младо, красиво и чувствително момиче ще може да живее само. "Случайно" около рождения ден на майката на Алис тя се почувствала неразположена и по-късно е диагностицирана с диабет. За щастие, сравнително бързо след това тя получи съвети, които й помогнаха да поправи житейския си сценарий. Тя беше доста усърдна в прилагането на съветите и техниките в практиката и много скоро панкреасът й започна да функционира правилно и тя вече не се нуждаеше от инсулинови инжекции и продължи да живее нормален живот.

Истинската причина стана възможно да бъде разкрита чрез използването на техника за диагностика, която можем да определим като „кардиограма на чакрите“. Тя е разработена от руския учен Вадим Борисович Поляков и изучавана и използвана в практиката от неговите студенти. Основната идея е да тренираме мозъка си до онази точка, в която той се превръща в приемник и предавател на информация от висшите нива на съществуване.). В случая с Алис са използвани техники от науката инфосоматика.

Може би сте чували за психосоматиката, това е добре позната медицинска сфера, изследваща социалните взаимоотношения, психологическите и поведенческите фактори или физическите процеси и качеството на живот на хората и животните. Тя може да даде обяснение какви емоции причиняват съответни здравословни проблеми, докато инфосоматиката дава модела на енергийно-информационния свят около нас, така че да коригира възможните проблеми, които преживяваме в живота. Инфосоматиката се основава на закона за трансформиране на информацията в енергия и след това по-нататък в материя, като се отчита потокът от време. Тя обяснява как човешкият мозък взаимодейства с нивата на висшето съзнание и предлага техники за визуализация, които могат да помогнат за подобряване на качеството на живот.

След като причината за диабета е идентифицирана в случая на Алис, техниките за визуализация на инфосоматиката са използвани, за да започне отново да работи панкреасът.

Когато човек има отрицателен поглед върху живота, това води до липса на собствена енергия и може да се превърне в навик. Тя отблъсква този човек далеч от реализирането на собствената му уникална цел и го кара да търси енергия отвън (в много случаи това се случва подсъзнателно). Енергията на нашите мисли и невежият мироглед са основните причини за проблемите, които бихме могли да изпитваме в нашия здравен, личен и професионален живот.

В случая на Алис, след като навършва 21 години, тя започва живота си като възрастен (повече за циклите на живота). Тъй като тя е второ дете, тя прилича на майка си (при 80% от случаите, второто дете следва генетичната линия на майката). На рождения ден на майката (рождените дни са времето, когато енергийните тела на човек са в най-нестабилното състояние, тъй като те преминават през промени, особено в кризисните години) Алис получава голям енергиен удар, свързан с притесненията на родителите си, който причинява заболяването.

Ние получаваме житейски удари не защото сме направили нещо грешно, а защото имаме нужда да започнем да правим нещо правилно. Време беше Алис да напусне енергийно слабите си родители и да поеме по пътя на себеоткриването, да започне да търси семейство от подобни хора (които не са непременно кръвни роднини) и които биха могли да й помогнат да постигне целите си и да реализира пълния си потенциал.

Това е само един пример. Съществуват много различни случаи и всеки трябва да се разглежда поотделно, но само когато се открие истинската причина за диабета, тя може да бъде действително излекувана дори и без лекарство. И все пак, не е разумно техниките на инфосоматиката да се разглеждат като панацея, всичко трябва да се използва в равновесие и да не се пренебрегва медицината. Когато тялото страда на физическо ниво, то се нуждае и от помощ на физическо ниво. Ключът към дългосрочните резултати е да се намери истинската причина за проблема и да се реши на енергийно-информационното ниво (на нивото на висшето съзнание).

 

Източник: lifescriptdoctor.com

 

Вижте още:

Диагностиката на 21 век

Откъде идва енергията на живота и защо я блокираме 

Физика на съзнанието

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

диабет, инфосоматика, енергия, недостиг на енергия

Street of Hope

Светът има нужда от най-различни умове

Неделя, 14 Януари 2018 / Гласът на детето
Погледнат през очите на Темпъл Грандин, светът изглежда различно, тя отваря вратата към разбирането на аутизма   Темпъл Грандин е аутист. Поставят й диагнозата на 4 години, когато майка й я води при специалист, защото не говори. Тогава на това разстройство се е гледало като на състояние [...]

Училището „Брайтуъркс“ в Сан Франциско

Неделя, 11 Ноември 2018 / В клас
Това е общност, в която се насърчава изследователската дейност и откривателството   Училището „Брайтуъркс“ (Brightworks) в Сан Франциско позволява на децата да правят неща, които изправят косите на всеки родител. Те играят с огън, цапат се и разглобяват домакински уреди. " [...]