Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

В Мадрид отвори подводен бар

Неделя, 22 Май 2022 / Приключения
126
  • thepkg.life

Проектът събира средства за опазване на морските екосистеми

 

Джин-тоник под водата вкомпанията не на хора, а на морски обитатели. Това преживяване за смелчаци предлага първият в света подводен бар, който отвори врати в Мадрид. Neptunia Pubmarin е проект на марката джин Hendrick's в партньорство със Seagrass Project - екологична благотворителна организация, посветена на опазването на морските екосистеми и набирането на средства в подкрепа на морското биоразнообразие, съобщи БГНЕС.

Барът, проектиран в най-чист викториански стил, се появи потопен в един от основните аквариуми на Мадрид. Безстрашните посетители, които се осмелиха да се спуснат в морските дълбини и да седнат на този необичаен бар, инсталиран върху пясъка на океанското дъно, имаха възможност да опитат коктейл под вода благодарение на последното поколение специално проектирани за тази цел акваланг батерии. Атмосферата на дегустацията включва компанията на всякакви морски видове: акули, скатове, костенурки и дори митологични русалки.

Целта на Hendrick's е да събере средства за подкрепа на морските екосистеми - една от най-малко познатите, но най-важни групи организми. Средствата, набрани от продажбите на Neptunia, ще бъдат дарени на Seagrass и ще покрият разходите, които позволяват на благотворителната организация устойчиво да разшири дейността си за възстановяване и защита на морското биоразнообразие в световен мащаб.

 

10 любопитни факта за Световния океан

Медуза колкото човек

Красиви плажове

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Мадрид, подводен бар, екология, море

StreetInside

Как работят техниките за визуализация

Понеделник, 02 Май 2016 / На предела
    Или какво трябва да знаете преди да опитате да възстановите енергията си или да сбъднете желанията си    Вие вероятно вече са чували, че трябва да внимавате какво си пожелавате, защото може да го получите. С други думи, можете да създадете своя собствена реалност чр [...]

Квантовата физика и „излизането от тялото“

Сряда, 29 Март 2017 / На предела
  Продължение  Две десетилетия след първото ми преживяване извън тялото, все още в търсене на отговори, реших да потърся формално образование в областта на физиката. През пролетта на 2016 година завърших бакалавърска степен по физика в Тексаския университет в Арлингтън. По време на [...]