Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Актьор на сцената

Понеделник, 10 Октомври 2016 / На предела
2725
  • pixabay.com

Техника за визуализация и защита от негативни влияния

 

Ако лесно попадате под влиянието на околните и искате да се защините от външни въздействия, тогава тази техника за визуализация е за вас. Тя също помага да се защитите от негативната енергия – завист, неодобрение, яд и т.н., която някой изпитва към вас.

Всичко, което трябва да направите, е да си представите себе си в центъра на сцена, а всички останали са вашата публика и не могат да ви достигнат. Тогава може да си представите, че някъде сред публиката някой хвърля домати, те се удрят и залепват по тялото ви под кръста ви, а вие просто ги вземете и ги изхвърлете от сцената.

След това забелязвате, че ви удрят лимони и всички те се забиват в стомаха ви, вие ги махате от тялото си и ги изхвърляте от сцената.

След това можете да видите сини сливи, които хвърчят около главата ви, някои дори са в косата ви, взимате ги и ги изхвърляте от сцената.

След това виждате ярка жълта светлина над главата си. Тя ви защитава от агресията, която би могла да дойде от публиката и ви дава цялата енергия, от която имате нужда.

 

 

Прост начин да направите техниката е просто да си представите себе си на сцената под ярка светлина (без нищо, което да лети към вас от хората в залата) и хората, които чувствате, че имат негативен ефект върху вас, се намират в публиката (някъде в тъмното, където не можете да ги видите). Можете да опитате кой от начините работи по-добре при вас.

Помнете, че ключът към това техниката да работи, е да извадите навън детето в себе си. Вие трябва също да позволите на подсъзнанието си да ви води във визуализацията, не се плашете, ако си представите ситуацията по по-различен начин от описания в техниката. Просто се впуснете в играта и позволете на подсъзнанието си да ви води. Ако сте направили тази техника и има нещо странно, тогава се опитайте да използвате логиката си, за да разберете какво наистина се е случило.

 

Източник: lifescriptdoctor.com

 

Вижте още:

Как работят техниките за визуализация 

Излекувайте стреса от миналото

Психическа защита от агресия 

Дървото на живота  

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

визуализация, влияние, енергия, защита, актьор

Street of Hope

Въвеждат почасово обучение в детските градини в София

Четвъртък, 09 Февуари 2017 / В клас
Столичен общински съвет ще гласува промени в Наредбата за прием на деца в детски градини   Родителите ще имат право да избират дали децата им да са по цял ден на детска градина или само за няколко часа.  Идеята е да се въведе почасово обучение за децата на възраст 3 и 4 години, съо [...]

Как детските въпроси да намерят истински ценни отговори?

Събота, 14 Декември 2019 / Родители
В дизайн мисленето всичко започва с по-доброто познаване на хората, ситуацията и средата им   Първа година съм в университета и е първи час по История на политическите идеи с един чудесен професор по арабистика. Аз нещо не можах да се ориентирам и вдигам ръка. [...]